x

razvezala jezik

Milena Kačavenda otkrila zašto su djeca ljuta na Anu Ćurčić: Kuma razvezala jezik, pa spomenula Bulića i njegov brak!

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, otkrila je razlog zbog kojeg joj njena djeca nisu poslala čestitku za Vaskrs i rekla da Anini sin i kćerka čvrsto stoje uz svoju majku.

Ana već tri mjeseca u rijalitiju "Zadruga 6" ima svakodnevne okršaje sa bivšim nevjenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovom djevojkom sa kojom ju je javno prevario, Anđelom Đuričić. Ćurčićeva je u jednoj od brojnih svađa sa njim iznijela da ju je Slavnić psihofizički zlostavljao što je on negirao, ali s obzirom na to da je više puta bio agresivan prema Ani u rijalitiju i da joj je javno prijetio mnogi nisu povjerovali u njegovu priču.


Međutim, ima i onih koji su pomislili da su Ani zbog "iznošenja prljavog veša" djeca okrenula leđa jer je za praznike izostala njihova čestitka, ali kuma Ćurčićeve otkriva da jedino što Ani djeca zamjeraju jeste to što se ustručava da iznese sve o Zvezdanu, jer ima još puno toga da se kaže.

- Djeca su očekivala da bude mnogo direktnija i otvorenija. Oni su saznali sve detalje tek kad je ušla unutra. Djeca bi prije svega htjela da ona bude dobro, a da bi bila dobro mora da se konfrontira Zvezdanu da bi istina izašla na vidjelo. Ovo je još uvijek sve mlako. Djeca u periodu kada su se slale čestitke nisu bila tu, zato ih Ana nije ni dobila - objasnila je Milena.


Zvezdan je u više navrata u svađama prebacio Ani da nije dobila proljećnu garderobu od djece zato što su je se odrekla i zato što "vide da iznosi laži o njemu", te da su zbog toga ljuta. Međutim, Kačavenda kaže da to nema veze sa istinom.

- Oni su na strani majke, a ne Zvezdana. Zašto bi bila na njegovoj strani u bilo kom smislu? Nit' im je otac, nit' pomoz' Bog. Vjeruju njenim riječima, a i vidjeli su sami šta se dešava i šta Ana sa njim proživljava. Svi vide da je ona zlostavljana žena, pa i oni. A što se stvari tiče, stvari su odavno poslate, kao i pokloni za 8. mart. Zašto ih produkcija još uvijek nije unijela, to ne znam, imaju svoje razloge, ali su i te kako poslate - otkriva Milena i dodaje:


- Ni ja joj nisam poslala čestitku, ali ne zato što sam ljuta, već iz drugog razloga. Bitno je da ona zna šta izostanak moje čestitke znači.

Dio gledalaca rijalitija je više puta optužio Anu da pozdravljanjem njenog bivšeg dečka Ace Bulića dovodi u rizik opstanak njegovog braka.


- Prvo, Aca Bulić je u vezi, a ne u braku i njegova veza savršeno funkcioniše. On je u ovoj priči samo prijateljski, a ne emotivno, kako to neki ljudi naslućuju. I to njegova djevojka zna.

Milena kaže da jedva čeka da uđe u rijaliti i suprotstavi se svim ukućanima koji omalovažavaju Anu i vjeruju svakoj laži koju Zvezdan izgovori.

- Živim za dan da nas pozovu, da uđem u Bijelu kuću, da im svima tamo "srušimo Snješka" i da se obratim Slavniću.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.