x

Miletu Kitiću žena došla glave: Sramota me šta Marta radi!

Mile Kitić ozbiljno zamjera svojoj supruzi Marti Savić što je već četiri mjeseca u Dominikanskoj republici i ne planira da se vraća u Beograd. Kako saznaje STAR, on je nedavno pozvao i uslijedila je ozbiljna prepirka!

„Marta je u Dominikanu otputovala početkom marta. Nije ni sanjala šta će da se desi. Plan je bio da 20 dana bude na egzotičnoj destinaciji, a zatim da se vrati u Beograd. Međutim, korona je planula svuda u svijetu i Marta je bukvalno ostala zarobljena, bez mogućnosti povratka”, otkriva izvor za STAR i dodaje:

„Nije se mnogo bunila, uživala je u suncu i moru, svaki dan se čula sa Miletom i kćerkom, i činjenica da su oni dobro joj je bila dovoljna. Marta je sve vrijeme bila u tom hotelu, koji je imao razumijevanja za turiste, pogotovo za Martu koja je kod njih kao domaća, s obzirom da često tamo ljetuje.


Međutim, nastao je problem kada je Marta imala mogućnost da se početkom juna vrati u Beograd, ali je ona otkazala avion uz izgovor mužu da će svi ići tim letom i da neće da rizikuje. Drugi let bio je zakazan za 10. jun, ali ga je pomjerila opet, što je Mileta baš izludjelo. Sramota je da ti nećeš da se vratiš. Naravno da ti je tu super, briga te, ali kćerka i ja smo ovdje, kako možeš da budeš tako sebična!


Pomijeraš stalno letove, stalno imaš neke izgovore, ako nećeš, nemoj da se vraćaš, ostani tu! Marta je pokušala da se opravda ali nije uspjela, jer je Mile baš ljut. Neće ni da se čuje sa njom, pa sad preko Elene opipava puls i gleda da odobrovolji muža. Inače, koliko znam, sljedeće nedjelje ima valjda let, pa će ovog puta doći, nije luda da izaziva Mileta!”, priča izvor za STAR

Mile je nedavno bio kratak kada su ga pitali za Martu.

„Super je Marta, kupa se svaki dan, šalje slike sa bazena, u hotelu je, druži se i sa Rusima nekim koji su tamo pokupovali privatne kuće, bolje joj je nego nama!”, rekao je Mile.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.