x

progovorila

Milica Dabović priznala da li je od prodaje smjelih slika zaradila za stan: Priznala do koje granice ide!

Milica Dabović nedavno je otvorila OnlyFans, platformu sa sadržajem za odrasle, a sada je progovorila o zluradim komentarima sa kojima se svakodnevno susreće, a potom i priznala da se odlično zarađuje, ali ne onoliko koliko se priča.

Dabovićeva je demantovala glasine da je od zarade na OnlyFansu kupila stan.

- Prvo, o ciframa se ne govori, ali nemojte pretjerivati. Nisam kupila stan, sačekajte još malo - rekla je kratko Milica, a onda progovorila o negativnim komentarima sa kojima se susreće zbog odluke da otvori platformu eksplicitnog sadržaja.


- Već sam sto puta rekla da ja ne čitam te komentare, ali kada vidim da me neko "pecne", javno pokažem da sam vidjela, ali zaista, hvala Bogu, nema ih mnogo - dodala je ona.

Nekadašnja košarkašica je otkrila do koje granice ide na OnlyFans-u:


- Trebalo bi da se plati, da bih uopšte stupila u kontakt sa ljudima, da bi trošili moje dragocjeno vrijeme. To jeste jedan vrlo težak posao. Naučila sam da imam neki nivo i da se ne trošim mnogo, zaista ima divnih momaka. Svi dobro znate da nisam znala da je u pitanju p..no sajt, ja od toga ne bježim, to je činjenično stanje, sve je onako kako se ja osjećem, postoji granica i da ništa ne želim - istakla je ona.


Na pitanje kako je reagovala na izjavu Nade Obrić, da ne bi učestvovala sa njom u emisiji "Magazin In" da je znala da ima OnlyFans, Milica je rekla:

- Ja sam sve ono što ste vi na plažama, da je Nada znala kakve ja slike objavljujem, sigurno ne bi tako rekla. Naučila sam da me osuđuju prije vremena - objasnila je Dabovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.