x

Milica Pavlović glumi Jelenu Marjanović: Potresla me priča, kraj ne smijem da otkrijem!

Tokom sljedeće godine zaljubljenici u krimi-priče, trilere, horore i naučnu fantastiku uživaće u seriji "Pjevačica" reditelja Miloša Kodema, koja će se emitovati na kanalu Superstar TV, a čije snimanje se odvija u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

- Imamo elemente raznih žanrova i mislim da se poslije filma "Leptirica" Đorđa Kadijevića nismo upuštali u žanr horora - rekla je Nataša Drakulić, koja je sa Gagom Antonijevićem potpisala scenario.

Milica Pavlović, kojoj je povjerena uloga pjevačice, potvrdila je da je čitala da je Zoran Marjanović najavio da će podnijeti tužbe protiv čitave ekipe koja radi na projektu kojim se navodno skrnavi lik njegove supruge Jelene.


- Osim toga da me taguju na društvenim mrežama, nemam šta da izjavim povodom toga. Svi smo mi potreseni tom pričom. Iščekujemo krajnji ishod, da vidimo ko je zaista ubio Jelenu. Priča je potresna i mogu samo da poručim da nam niko ne sudi prije nego što odgleda našu seriju. Budimo realni. Naš posao je rizičan jer nekad ne znamo kome idemo da pjevamo. Uvijek smo izloženi nekoj vrsti rizika i zato o svemu može da se diskutuje tek kad serija bude emitovana. Možda stvari uopšte nisu takve kakvim se nekome čine u ovom trenutku - rekla je Milica Pavlović.


Osim da je oduševljena scenarijom, Milica nije željela da otkrije nijedan detalj iz serije, osim da je kraj jako težak.

- Posvetila sam se ovom projektu 100 odsto. Idem na časove glume i oslanjam se na kolege. Najbitnije mi je da gluma bude mega! Tek sad shvatam šta je gluma jer na snimanje svojih pjesama idem kao na odmor - nasmijala se Pavlovićeva.

Da je Milica prava osoba da iznese glavnu ulogu, u seriji u kojoj će publika vidjeti i šta se dešava iza kulisa u šou-biznisu, Nataša Drakulić nije izrazila nikakvu sumnju.


- Prije neki dan došla je na probu došla noseći bunt papira. Pisale su joj djevojčice iz njene osnovne škole jer je željela da pokloni svoju haljinu. Pročitala sam nekoliko pisama i vidjela koji je ona njima uzor. Drago mi je što glumi neko ko radi na sebi i nema nikakve greške u karijeri. To su lijepe stvari - zaključila je proslavljena scenaristkinja.

Jednu od glavnih rola u "Pjevačici" iznijeće i Miloš Timotijević, koji igra lovca na talente, velikog muzičkog producenta.


- Uloga je inspirativna i lik koji glumim je veoma zanimljiv. Želio sam da proširim sliku, da to sagledam iz njihovog ugla, pa sam se upoznavao sa tim ljudima iz te branše. Moj lik je kompleksna ličnost, sa velikim oscilacijama u ponašanju. Priča je uzbudljiva, jako lijepo je napisana i veoma mi je drago što radim ovako nešto - rekao je glumac kome su regionalnu slavu donijeli projekti "Južni vetar" i "Besa".

Pored Milice Pavlović i Miloša Timotijevića, u seriji glume Jelena Grujičić, Zlatan Vidović, Nikola Rakočević, Igor Đorđević i mnogi drugi.

Serija "Pjevačica" nastaje u produkciji "Telekoma Srbija grupe", a izvršni producent je Maksa Ćatović.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.