x

Milica Pavlović: Ne želim da vidim majku, ne treba mi poslije 10 godina!

Pjevačica Milica Pavlović je više puta isticala da je njeno djetinjstvo u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca bilo harmonično uprkos tome što ga je provela bez majke. Atraktivna brineta ističe da joj majka nikada nije nedostajala i da ne želi više da je vidi.

- Istina je da se sa majkom nisam čula deset godina, ali sam zbog nekih okolnosti imala priliku da je jednom vidim izdaleka i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu sam naučena da budem borac i da moram da vjerujem najviše sebi, te da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem - uvjerava pjevačica i tvrdi da su baka i deka njen najveći oslonac.


- Najviše na svijetu volim baku i deku. Veoma sam ponosna što su me oni vaspitali i od mene napravili jednu normalnu djevojku, koja je sposobna da se sama izbori za sve svoje snove. Oni su moj najveći oslonac u životu - ističe Milica i konstatuje da se u njenom životu još nije pojavio pravi muškarac.


- Mene ne povezuju sa poznatim muškarcima jer ne dajem povoda i ne spadam u tip djevojaka koje olako ulaze u ljubavne veze. Kada se bude pojavio muškarac koji će me osvojiti, neće biti potrebe da mediji nagađaju na tu temu. Svima ću ga sa zadovoljstvom predstaviti. Do tada ovi što su na testu nisu vrijedni pomena - zaključila je Pavlovićka za Star.

.

.

.

.

..

.

.

.

.


.(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.