x

ovo se čekalo dugo

Milica Pavlović uhvaćena u gej klubu: Obratila se javno i poručila sljedeće!

Pop zvijezda Milica Pavlović važi za miljenicu LGBT populacije od momenta kada je kročila na muzičku scenu. Atraktivna plavuša pojavila se u popularnom beogradskom gej klubu i poslala jasnu poruku da je ljubav jedini jezik koji razumije i da ne dijeli ljude na one koji su strejt ili gej.

Ona je u razgovoru za Alo! otvoreno govorila o LGBT populaciji, ali i poslala poruku svima koji osporavaju osnovno ljudsko pravo na slobodu izbora.

- Po prvi put sam u gej klubu, a to je strašno i sramotno. Dugo sam imala želju da dođem, budući da cijelo moje društvo stalno ide u gej klubove. Uvijek su mi govorili da je atmosfera najbolja na svijetu, da su svi opušteni i da se sjajno provode - navela je pjevačica, i potom istakla da niko nema pravo da stane na put ljubavi između dvije osobe, ma kog da su pola - rekla je Milica.


- Želim da pošaljem veliku i lijepu poruku o ljubavi i slobodi. LGBT populacija zaslužuje da probudimo svijest o tome da je važno biti to što jesi bez da te iko drugi etiketira ili ugrožava. Nije važno da li smo strejt, gej ili bis.ksualni jer kada se sve to skloni po strani, svi smo samo ljudi željni ljubavi. Ljubav je najljepše stanje na svijetu koje niko ne smije da ospori i brani - rekla je pjevačica, pa otkrila da još uvijek nije pronašla savršenog partnera.


- Volim poljupce i pažnju, ali trenutno me ne ljubi niko pred spavanje. Još uvijek čekam da se pojavi taj pravi. Voljela sam kada me je baka ljubila u čelo i živim kroz ljubav koju je ona za mene imala - zaključila je Pavlovićeva za Alo!.


Milica je cijelu noć đuskala u gej klubu sa prijateljima i ostala do ranih jutarnjih časova. U jednom trenutku se latila mikrofona i na plejbek otpjevala pjesmu „Šećeru“, a kako je klub proslavljao rođendan te večeri, Milica je isjekla prvo parče torte na kojoj su se nalazile figure dva muškarca koji se drže za ruke.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.