x

Milica Todorović i Mirza Selimović objavili emotivnu baladu: Pronašli smo se! (VIDEO)

Jedan od naših najuspješnijih mladih pjevača Mirza Selimović i njegova kolegica Milica Todorović ukrstili su glasove po prvi put i to u emotivnoj baladi "Avet" koja je danas ugledala svjetlost dana. Prema prvim komentarima nesumnjivo je da je mnoge ostavila bez daha već na prvo slušanje. Tekst "Aveta" će otopiti čak i najtvrđa srca, a vrhunski vokali pobjednika Zvezda Granda dali su ovoj numeri posebnu emociju.


"Poslednjih godina desilo mi se nekoliko bržiih pesama, a kada je "Avet" došao do mene znala sam da je ova pjesma prava stvar i da je idealno vrijeme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, a prije svega sjajan vokal. Mislim da će ljudima dodatno biti interesantno i to što smo oboje pobjednici najvećeg muzičkog takmičenja u regionu.

Milica i Mirza snimili su i spot za "Avet", a pjevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju.


Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pjesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

"Treća sreća je bila u pitanju, jer su se tek sad napokon uklopili i tajming kao i pjesma koja nas je oboje oduševila. Nismo željeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali za pravom numerom. Milica je neko koga jako cijenim i poštujem i u vokalnom smislu, ali i kao osobu. Poseduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno privlači pojavom.

Za tekst i aranžman zadužena je bila Sara Milutinović. Aranžman su radili Vladan Popović Pop i Marko Milatović. Spot je snimljen u režiji Toxic Produkcije iz Beograda.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.