x

Milica Todorović očajna zbog korone: Dvije nedjelje ne može da skine temperaturu!

Milica Todorović već dvije nedjelje osjeća se jako loše, a od dana kada je saznala da je pozitivna na koronavirus, ne može da skine temperaturu.

Popularna pjevačica zarazila se početkom jula, u isto vrijeme kada i Slavica Ćukteraš, sa kojom je provodila dosta vremena. Iako se njena koleginica osjeća mnogo bolje i nema teže simptome, samo prima infuziju, Milica ovaj virus mnogo teško podnosi.

Kako naš sagovornik blizak pjevačici kaže, njeno stanje nije dramatično, dakle, nije u životnoj opasnosti, ali nije ni neozbiljno.


Todorovićeva već duže vrijeme ima jako izražene simptome koronavirusa - malaksalost, bol u mišićima, kašalj, kijavicu i povišenu tjelesnu temperaturu. Upravo je temperatura faktor zbog kojeg se Milica osjeća loše i iscrpljeno, iako na sve načine pokušava da je snizi i ozdravi. Uprkos tome što prima terapiju, pije lijekove koje joj je doktor prepisao, ona i na druge načine pokušava da zdravlje dovede u red, ali se ništa ne pokazuje kao djelotvorno.


Vodi računa o ishrani, jede zdravo, balansirano, na vrijeme, a pije i cijeđene sokove, smutije i unosi vitamine u vidu tableta kao dodatak ishrani, poput cinka, vitamina C, omega kompleksa. Međutim, njeno stanje se slabo popravlja, pa se i sama Milica požalila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako ne može više da izdrži visoku temperaturu i da ne zna kako da je spusti.


Jedan od razloga za njeno sadašnje stanje, kaže naš sagovornik, jeste njen oslabljen imunitet i da prosto treba vremena da sve što unosi počne da djeluje i ojača njen organizam. Kao i većina ljudi u današnjem sistemu, i Milica je pod velikim stresom zbog napornih i čestih nastupa, tokom kojih je malo spavala, neredovno se hranila, a sve to uzelo je danak. Ipak, on dodaje da se ona, uprkos svemu tome, i dalje trudi da bude pozitivna. U izolaciji je sa Slavicom, ali i svojom majkom Jasminom, koja je takođe pozitivna na kovid 19. Njih tri brinu i teše međusobno jedna drugu, šale se, igraju društvene igre i zabavljaju se na Instagramu.

Todorovićeva je poznata kao šaljivdžija, pa se tako tješi da će barem nešto dobro proizaći iz ovoga, a to je da će zdravom ishranom smršati i izgledati kao sa početka karijere.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.