x

Milica Todorović pukla basnoslovnu sumu za luksuzni stan u Beogradu: Cifra u eurima od 5 nula!

Mlada zvijezda Milica Todorović kupila stan u komšiluku pjevača Milice Pavlović i Saše Kovačevića, i tenisera Novaka Đokovića.  

Pjevačica i djevojka glumca Petra Strugara Milica Todorović, kupila je stan u novom naselju na Novom Beogradu, vrijedan 200.000 eura!

Tačnije, Milica je stan, čija je vrijednost kvadrata procijenjena na tri hiljade eura, platila 180.000, a onda je na opremanje dala još dvadeset hiljada.

"Stan ima 60 kvadrata, ima dvije sobe, kupatilo, kuhinju i terasu sa koje se pruža prelijep pogled. Kvadrat je koštao tri hiljade eura, ali se Milica oduševila naseljem, tako da je po svaku cijenu željela tamo da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Stevan u komšiluku, jer se s njima druži", rekao je neimenovani izvor i dodaje da ju je nesuđeni djever, pjevač Saša Kovačević, ubijedio da kupi stan u tom naselju.


Milica je stan kupila na rate, a investitoru duguje još 70.000 eura. "Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mjesečno otplaćuje stan".

Isti izvor dodaje i da je pjevačicin novi dečko, glumac Petar Strugar, često kod nje. "On je tu redovno. Dođe kad nema snimanje, prespava kod nje, bude tu po dva, tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru."


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.