x

svi poskakali, po nju došlo i obezbjeđenje

Milici Kemez usred emisije unijeli ugovor i obavijestili je da hitno ulazi u Zadrugu, ona ostala bez daha!

Milica Kemez, bivša zadrugarka gostovala je u emisiji Magazin In gdje je govorila o svom učešću u rijaliti programu, uticaju koji rijaliti zvijezde izazivaju, ali i o ostalim društvenim temama.

Pravo iznenađenje, desilo se na polovini emisije, kada je Stefan Milošević Panda donio papire i uručio ih Milici, koja nije znala o čemu se radi, kao i niko drugi u studiju.

U jednom trenutku Panda joj se obratio i rekao:


- To je ugovor... ulaziš u Zadrugu. Potpiši i možeš da ideš.

Milica je šokirano gledala i čitala ugovor, i ništa joj nije bilo jasno. Rečeno joj je da odmah mora da napusti snimanje emisije i da je u obavezi da se priključi zadrugarima istog trenutka.


- Ali, ja ne želim da uđem u Zadrugu... ne znam o čemu se ovdje radi, zbunjeno je gledala u papire i goste.

Pošto je rekla da se toliko uznemirila da ne može ni da pročita šta piše u ugovoru, popularna pjevačica Sandra Rešić je ustala, prišla do Milice i pokušala da joj pojasni šta piše.


Atmosfera je već dovedena do usijanja, a eksplodirala je kada je Panda rekao da je sve ovo prvoaprilaska šala i da Milica, ipak, ne ide nigdje!

Svi u studiju su počeli da se smiju, a Milica je konačno odahnula.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).