x

Milijana moli Požgaja da budu intimni, a on je ucjenjuje: Ne diraj Milojka, ako hoćeš stojka!

Milijana Bogdanović, iako je i dalje u vezi sa Milojkom, sve radi kako bi Aleksandra Požgaja opet odvukla u krevet, čak ga je i pitala kada će opet imati se.s.

Kako Aleksandar nije imun na mladu Bogdanovićku, obećao joj je da će joj ispuniti želju ukoliko ga bude slušala i ispunila njegov jedini zahtjev.

- Šta hoćeš od mene, da te j..em opet? - pitao je Požgaj bez pardona Milijanu.

Na iznenađenje mnogih, mlada Bogdanovićka odgovorila je potvrdno i dodala da jedva čeka opet da se to desi, nakon čega je političar bio izbezumljen, a ona je navaljivala i dalje.


- Da, već si me j..ao i hoću opet da me j..eš - rekla je Bogdanovićka bez blama, nakon čega je političar pokušao da je urazumi da ne razmišlja samo o tome.

- Nisam ja došao u film za odrasle, pa da j..em po kući. Ti samo na se.s misliš, samo ti je on u glavi - rekao je Aleksandar, ali je ubrzo to porekao i obećao Milijani da će imati se.s ukoliko mu ispuni obećanje.


- Nemoj više psihički da maltretiraš Milojka, pa ću da razmislim šta ćemo ti i ja da radimo. Budi nježna prema njemu - odgovorio joj je on, ali ona nije odustajala.

- Šta ću dobiti kao nagradu ako te poslušam - pitala ga je Bogdanovićka, gdje je Požgaj kao iz topa odgovorio:

- Dobićeš moj, j..aću te opet. Samo budi blaga prema Milojku i imaćeš mene kad god poželiš.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.