x

Milijana oralno zadovoljila Požgaja: Milojkova vjerenica uhvaćena u laži!

Aleksandra Marjanović i Milijana Bogdanović na poligrafu su odgovarale na pitanja o Aleksandru Požgaju kako bi se konačno razriješilo sve o ljubavnim zavrzlama. Milijanin vjerenik Milojko Božić čudio se svemu što se oko njega dešava, a da on nije upućen. 

Mlađana vjerenica nije mu otkrila najsitnije detalje odnosa sa bivšim političarom i učesnikom rijalitija "Parovi" Aleksandrom Požgajem. Međutim, jedno pitanje napravilo je potpuno pometnju u njihovim životima.

Naime, Milojkovoj verenici Milijani postavljeno je škakljivo pitanje, ali ono što je uslijedilo, zaprepastilo je sve.

- Da li je istina da si imala spolni odnos ili oralni se.s sa Aleksandrom Požgajem - glasilo je pitanje postavljeno na poligrafu.

- Ne, naravno. Znao je da me dotakne po ruci, da me dotakne po nozi - odgovorila je Bogdanovićeva.


Nakon toga su komentare davali ostali učesnici rijalitija, ali Milijana se smijala i prebacivala priču na Požgaja. Rekla je voditeljki da bi bilo bolje njemu da postave pitanje zašto se smije. Aleksandar se nije mnogo obazirao na to i okrenuo se ka njenom vjereniku i pitao ga šta on misli, da li je bilo šta, dok je on samo odgovorio da je bolje nju da pitaju i da on to ne zna.

Poligraf je nakon toga potvrdio da su imali se.s, na šta se Požgaj nadovezao i rekao:

- Mene jako grize savjest zbog tog oralnog se.sa, koji se dogodio i neprijatno mi je da pričam pred Milojkom o tome.


Odmah nakon njega uključila se i Milijana u priču i rekla da je to sve i Nikola Lakić znao jer mu je rekla, a da se sam čin desio u izolaciji jedne večeri, kad su ih zajedno tamo poslati. Rekla je takođe da Aleksandar ne priča istinu da su imali samo oralni se.s, već i da je bilo više od toga. Dodaje da se sve to dogodilo na obostranu inicijativu i da je trajalo oko 15 minuta. Kada su sve ovo iznijeli, akter ove priče se obratio Božiću pitanjem.

- Milojko, da li mi opraštaš za sve ovo što se dogodilo - pitao je Požgaj Milojka.

- Nisi ti ništa kriv, ona je kriva, sama je digla noge - zaključio je Božić.

Podsjećamo, već nekoliko puta je dolazilo do priče o tome što se desilo između Milijane i Požgaja, ali oni su sve do sada negirali da se među njima desilo bilo šta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.