x

najskuplji hotel u grčkoj

Milionsko ljetovanje Duška Tošića sa kćerkama! Odveo ih u raj u kojem noćenje košta 5.000 eura!

Nekoliko puta godišnje Duško Tošić svojim mezimicama Atini i Niki priredi pravo uživanje kada je riječ o putovanjima, pa je tako i ovog avgusta pošto ih je odveo u jedan od najskupljih hotela u Grčkoj!

Kako saznajemo, bivši fudbaler sa svojim nasljednicama uživa u čuvenom Four Seasons Astir Palace hotelu u Atini, u kojem je cijena noćenja za ovaj period godine, za tri osobe, nevjerovatnih 5.000 eura.


Kako priča izvor sa lica mjesta, Duško je maksimalno posvećen nasljednicama pa se ni u jednom momentu ne odvaja od njih, a kada se preko dana nauživaju na plaži i u bazenu, odlaze i obilaze grad.


- Vidjeli smo Duška sa kćerkama i toliko je pažljiv prema njima da smo se iznenadili. Naravno da će svaki roditelj biti pažljiv prema djeci, ali on se ne odvaja od njih! Djevojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lijepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane - kaže izvor.


Inače, za 7 noćenja u ovom luksuzu je u avgustu potrebno iskeširati  oko 31.600 eura. S obzirom na to da će Atina i Nika sa tatom ostati duže, i cifra će biti daleko veća.

Podsjetimo, Duško je Atinu i Niku početkom jula vodio u Monako, a zatim i u Portofino.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.