x

Miljana i Zola pili i jeli na crtu po kafanama: Siniša Kulić od sramote išao za njima po Nišu i plaćao silne dugove!

Miljana Kulić i njen vjerenik Lazar Čolić Zola ponovo su ušili u rijaliti, ali dok su bili u Nišu napravili su navodno dugove koje je Siniša Kulić morao da plaća po kafanama i restoranima.

Naime, Miljana je odlučila da preko Instagrama reklamira razne brendove i na taj način zarađuje, ali ponuda nije bilo. Kako nije odustajala od svoje namjere počela je lično da posjećuje butike i nudi svoje usluge, međutim ni to nije urodilo plodom pa je temperamentna Nišlijka napravila haos u jednoj radnji u Nišu.


- Ona se veoma loše osećala što su je svi stalno odbijali, a očajnički joj je bio potreban novac. Počela je da viče i urla na prodavačicu, ponavljajući kako je ona poznata, da je rijaliti zvijezda, te da ova ne zna šta propušta. Prodavačica je pokušavala da je obuzda i da joj se zahvali na ponudi, rekla joj je da ipak nije zainteresovana, ali Miljana to nije mogla da podnese. Jedva su je izbacili iz radnje, a Miljana je izašla uplakana - otkrio je izvor blizak rijaliti učesnici.


Miljana i Zola navodno su jeli i pili na crtu po kafićima i restoranima, tvrdi izvor.

- Već poslije deset dana, Miljana i Lazar su ostali bez novca, pa su zbog popularnosti često jeli u restoranima, a nisu plaćali.Pričali su konobarima i vlasnicima objekata da je to za njih dobra reklama, odbijajući da plate račune. Nekada im je ta priča prolazila, a nekoliko puta nije, te su klopali i molili konobare da ih upišu na crtu i obećavali da će za koji dan donijeti novac - priča izvor i dodaje da je Miljanin otac od bruke i sramote išao za njima i plaćao kćerkine dugove.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.