x

Miljana iznijela šokantne detalje: Zola je krio k.kain po stanu, mogao je dijete da mi otruje!

Miljana Kulić otkrila je ekskluzivno za Rijaliti magazin da je, dok se selila iz stana u Nišu u kome je živjela sa Lazarom Čolićem Zolom, našla k.kain i kesicu m.rihuane.  

Naime, rijaliti-zvijezda je, iznoseći stvari iz stana, naišla na stravičnu scenu u kupatilu naletivši na bijelu smjesu, za koju nije znala šta je. Odmah nakon toga pozvala je sestrinog druga i pitala ga šta je to, dečko je uzeo smjesu, protrljao zube i ustanovio da se radi o opojnoj dr.gi.

- Kada sam čula šta je, istog trenutka mi je pozlilo i pala sam u nesvijest. Sljedeće čega se sjećam je da se budim i bila sam u bolnici na infuziji jer sam kolabirala od stresa. Nisam mogla da vjerujem da sam mu toliko vjerovala i da ništa od toga ni znala ni vidjela nisam. Lijepo mi je majka govorila da je on n.rkoman i da treba da ga ostavim, a ja budala vjerovala. Za sve znam da posavjetujem, ali kad sam ja u pitanju, ne znam ništa. Užasno se osjećam, iskorištenom i izigranom. Dok sam ja čuvala dijete i plaćala njegove dugove, on se dr.girao, i to u stanu gdje smo živjeli s djetetom. Mogao je dijete da mi otruje, a i mene, ali ja to ništa nisam znala do skoro. Ja sam kao svaka uzorna majka čuvala i sebe i dijete od svega jer mi je ono prioritet, ali mi se gadi kad pomislim na njega - rekla je zadrugarka i otkrila nam dalje još šokantnih stvari.


- Nije on iz rijalitija izašao zato što me voli, nego zato što je vidio da ja imam nekoliko hiljada eura u apartmanu, jer mi se honorar isplaćuje mjesečno. Tek kad je vidio koliko para imam, krenuo je, do tada nije htio da ide. Sada mi je sve mnogo jasnije i svaki njegov potez mi je jasan, al' sam bila zaljubljena, pa to nisam kapirala, ali svakako mi je dete bilo na prvom mestu kako god da je to delovalo. Kada smo izašli, uzeli smo stan, a pare su mi stajale u fioci za sve što nam je potrebno i stvarno nisam gledala i brojala. On je odlazio da se kocka i pričao mi je kako uzima po 100 eura i da tamo igra igrice, a istina je drugačija. Molio je taksiste i neke klošare po Nišu da mu nabavljaju drogu. Jednom kad sam uspavala Željka, izašla sam iz sobe i vidjela punu kuću klošara. To su ti koji su ga vjerovatno spajali sa n.rko-d.lerima. Ja sam sve to posle saznala od mame i ljudi po Nišu. Da sam tako nešto znala, istjerala bih ga iz kuće kao kera jer takve stvari ne bih nikada dozvolila pod svojim krovom. Nije bilo teško prevariti me jer sam po cijeli dan pazila Željka. Kad dođe žena da mi pomogne, ja čistim kuću i raspremam stvari jer smo se nekad pet dana nakon izlaska vraćali u rijaliti kad se malo odmorimo. Do ovoga nikada ne bi došlo da sam slušala mamu i tatu. Jedino sto je bilo bitno u tom periodu je to što dijete nisam zapostavila ni jedne sekunde - zaključila je Miljana za Rijaliti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.