x

Miljana je potpuno opaljena: Goca otkrila kako je došlo do toga da pjeva u Zadruzi, a onda iznenadila stavom o Kulićki !

Goca Tržan kao specijalna gošća zabavljala je zadrugare na žurki koja je upriličena povodom rođendana Željka Mitrovića. Tom prilikom po prvi put susrela se sa Miljanom Kulić, koja kao i ona, takođe ima dijete sa Ivanom Marinković.

Goca i Ivan u braku dobili su kćerku Lenu, a Miljana je sa Marinkovićem ostala u drugom stanju tokom učešća u "Parovima". Trudna je "izgurala" čitavu "Zadrugu 1", a po porođaju zajedno sa sinom Željkom otišla je u "Zadrugu 2". .

Miljana je sada diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja, a za njom otišao je Željko, kao i njena majka Marija i dadilja koja im je pomagala oko bebe tokom trajanja rijalitija.


"Vjerovao ili ne, ja sam najneobavještenija žena na planeti. Uopšte nisam imala pojma da idem u 'Zadrugu' da pjevam!" zasmijala se ona objašnjavajući Ognjenu Amidžiću kako se zaista našla u situaciji o kojoj svi pričaju, pa nastavila: "Ja sam shvatila da Željko Mitrović pravi negdje žurku i da nas je pozvao, sve kao svoje prijatelje, ljude sa kojima sarađuje već godinama, da dođu da otpjevaju par svojih pjesama. Ja sam se spremala... i mene je tetka zvala, recimo sat vremena pred odlazak, i rekla je: 'Jaoj, sine, pa ti večeras ideš u Zadrugu!' Ja joj kažem: 'Ne, ja idem kod Željka Mitrovića na žurku'. Ona kaže: 'Pa, ne, on pravi žurku u Zadruzi'. Kažem: 'Daj, bre, Dado, nemoj da me zezaš' i onda je ispalo da sam stvarno došla tamo. Ali, ja sam tamo vidjela neke ljude koje poznajem 100 godina. Zoku Marković znam otkako sam ja na sceni, Miću sam upoznala isto tako, malu Lunu znam otkako se rodila, znam onu... Ljuba se zove, s njom sam trenirala u teretani", pričala je Goca.


Sa Miljanom, kaže, nema nikakav problem.

"Nemam ja nikakav problem, ona je bre žena, ima svoje zanimanje, svoj put... Bila je vrlo simpatična. Mislim da je ona potpuno opaljena. Ali je toliko meni simpatična! Veliki pozdrav za nju. Otpjevala sam joj pjesmu 'Haljina' i nadam se da je sve u redu", zaključila je Goca.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.