x

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrivaju planove za 2019.: Svadba i beba!

Osim što se ostvarila kao majka, Miljana Kulić  je pronašla i, kako kaže, čovjeka svog života. Ali to nije otac njene bebe Ivan Marinković, već cimer iz „Zadruge“ Lazar Čolić Zola.

- Pored svih muka koje sam doživjela, ipak je najljepše to što sam postala majka. Moj san se ostvario, ali želim da imam i veliku porodicu sa Lazarom. On je ljubav mog života i planiram da se udam za njega u narednoj godini - kaže Miljana, a njenim željama se pridružio Zola.

- Čim sam upoznao Miljanu, znao sam da je ona žena mog života. Zato mnogo volim ovu godinu jer mi je donijela nju. U narednoj ćemo ostvariti naše želje i planove, samo neka bude zdravlja - kaže Lazar.


Kulićeva je sujevjerna, pa će u najluđoj noći nositi crveni veš,otkrila je u intervjuu rađenom pred Novu godinu.

- Mama me je još dok sam mala bila naučila da za Novu godinu nosim nešto crveno. Tako će biti i ove godine. Jedva čekam žurku i radujem se praznicima. U ponoć ću da poljubim mog Željka i Zolu, a žao mi je što i moja porodica neće biti sa mnom.


Njen partner je uzbuđen što će ona biti ta koju će poljubiti u ponoć:

- Imam da je izljubim kao nikada dosad. Srećan sam što sam u rijalitiju, što se između mene i Miljane rodila tako jaka ljubav i što ćemo zajedno da zamislimo želju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.