x

Miljana Kulić maskirana tajnim prolazom stigla u Parove?! Ivan Marinković će poludjeti kada vidi kakav pakao mu sprema!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima. Nakon bježanja iz rijalitija "Zadruga", ona je odlučila da se skrasi sa sinom Željkom i dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Prema pravilima produkcije "Zadruge", Kulićeva je nakon bjekstva dužna da "Pinku" isplati 50.000 eura zbog kršenja ugovora i bijega iz rijalitija. Konkurentski rijaliti "Parovi" ponudio je Miljani primamljivu ponudu koja bi najvjerovatnije trebala da je vrati u staro jato.

- Još uvijek nije sigurna šta da radi. Upravo je danas maskirana kroz tajni prolaz otišla da pregovara sa "Happy" televizijom kako bi vidjela da li ponovo može da se vrati u stari rijaliti, iako prije toga tu istu produkciju nije ispoštovala i prema njima se bahato ponašala - ispričao je za "Alo.rs" dobro obaviješten izvor i dodao:


- Sastanak je trajao satima, prilikom čega su obe strane iznosile svoje uslove. Novac koji joj se nudi nije nimalo mali, a ako bi odlučila da uđe sa sinom Željkom, dobila bi posebne prostorije u vili. Zola je danima ubjeđuje da se vrati u "Parove" jer bi on sa dobrim honorarom mogao da profitira, što nije bio slučaj sa prethodnim rijalitijem kada je on u pitanju - završio je priču izvor za portal "Alo.rs" i dodao da će čitava situacija iznervirati Ivana Marinkovića koji će prvi put upoznati Zolu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.