x

izveli je iz rijalitija na preglede

Miljana Kulić ponovo trudna u rijalitiju: Konstatovana joj rana trudnoća!

Miljana Kulić je prije nekoliko dana pala u nesvijest, zbog čega su je članovi obezbjeđenja iznijeli i odveli kod ljekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je navodno u drugom stanju.

Miljana se prije dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbjeđenja su brzo reagovali i iznijeli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na ljekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor otkriva da je navodno trudna.


"Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Blijeda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona", ispričao je izvor.

Kako je rekao, konstatovana joj je rana trudnoća.


"Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedjelji trudnoće, a po našim procjenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to", rekao je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „bijelu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže izvor, želi da abortira. 

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.