x

Miljana Kulić poslušala Mariju, sutra ide na kiretažu: U emisiji kod Ognjena briznula u plač čim je izgovorila kako prekida trudnoću! (VIDEO)

Večerašnje gošće u emisiji "Amidži šou" kod voditelja i autora Ognjena Amidžića su definitivno najaktuelnije zadrugarke trenutno Miljana i Marija Kulić. Marija je odmah na početku emisije otkrila da se dogovorila sa svojom kćerkom i da će Miljana vrlo brzo abortirati.


- Trenutno smo u odličnim odnosima, hvala Bogu poslije dužeg vremena da sjedne sa mnom, da popričamo kao majka i kćerka. Onda me je zamolila da to isto kažem i Zoli. Mi smo odlučile da Miljana sutra ide na kiretažu. Ona neće moći drugu trudnoću da iznese u rijalitiju. Nije spremna, nije ni Zola spreman. Neka pokaže vrijeme, djela... Malo više mora da se posveti Željku, dadilja je sada sa djetetom. Jedva čekam da se ovo završi da se stvarno njemu posvetimo. Vodićemo ga gdje god hoće, da nadoknadimo koliko-toliko vrijeme - rekla je Kulićka.


- Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene sve brine kad budemo izašli napolje, stambeno nismo obezbijeđeni, ne znamo ni državu ni grad gdje ćemo živjeti - navela je Miljana.

- Je l' znate kontinent na kom ćete da budete - pitala je ironično Marija.

- Indonezija vjerovatno, što dalje od tebe... Ja se nisam posvetila Željku onoliko koliko je trebalo. Ja želim da budem sa njim, ali moram da budem u programu. Saopštila sam i Zoli, pričali smo danas. On je normalno pričao, rekao je da to ne bi volio, ali sada mi je rekao da mu je mnogo teško zbog cijele situacije, da ne zna kako će to da podnese. Ja vjerujem da kad se to bude dogodilo da ću tek tada biti svjesna toga, ali sam isto tako svjesna da sada nije vrijeme ni mjesto za dijete - pričala je Miljana kroz suze.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.