x

Miljana Kulić progovorila nakon izbacivanja: Nikada više neću ući u rijaliti, zgadili su mi se!

Miljana Kulić je izbačena je iz rijalitija "Zadruga" zbog neistina koje je izgovorila na račun produkcije, optužujući ih da joj ne daju adekvatnu terapiju i da joj je konstantno visok pritisak.

Miljana se prije diskvalifikacije i pre nego što je polomila pola inventara na imanju u Šimanovcima žestoko posvađala sa Markom Miljkovićem, te je to bio povod njenog ispada. Srpski telegraf stupio je u kontakt sa Kulićevom nakon diskvalifikacije, a ona je otkrila da je svjesna da je psihički nestabilna i da je za nju bolje da više ne učestvuje u rijaliti-programima.

Naime, situacija koja je prethodila Miljaninoj diskvalifikaciji dogodila se u četvrtak uveče, tokom večeri, kada su zadrugari gledali video-priloge. Miljana je tada nastavila svađu sa Markom Miljkovićem koju je započela prije emisije, te je pretila da će sve polivati vodom i razbila je pola Imaginarijuma uprkos reakciji obezbjeđenja.


Kulićeva je opravdanje za postupke pronašla u tome da joj je pritisak 190 sa 120, da pije razne lijekove, te je krivila produkciju za svoje ponašanje. S obzirom na to da svi zadrugari imaju besprijekornu ljekarsku negu i piju samo propisane terapije, Miljana je zbog ponašanja i lažnih optužbi diskvalifikovana.

Miljana je za Srpski telegraf rekla da se i dalje ne osjeća dobro i da je srećna što je diskvalifikovana.

- Ja sam željela da se to dogodi. Nisam znala šta govorim i šta radim. Od kiretaže sam pila antidepresive razne. Smijem se, plačem, lupetam gluposti, pravim gluposti, prije mjesec dana sam primijetila da to radim, ali nisam znala zbog čega. Moram da se oporavim, da razgovaram sa psihijatrom, ja sam psihički oboljela. Neću nikad više ući u rijaliti, pet godina sam provela u rijalitiju, nije to više za mene - rekla je Miljana i otkrila da ju je Marko povrijedio, a Zorica Marković razočarala.


- Teško mi je palo to što je ušao Marko kod mog Željka u apartman, bacio njegove igračke. Nije dobio nijednu kaznu. Zorica Marković me je razočarala. Kad mi je bilo teško, nije prišla ni da razgovara sa mnom. Gledala je kako se kidam, a jedino sam od nje očekivala da mi priđe - kaže Kulićeva i dodaje:

- Cijeli svijet neko da mi sada ponudi, na dva dana ne bih ušla. Zgadio mi se rijaliti, ja sam se psihički razboljela.

Miljana takođe tvrdi da je njena majka Marija Kulić zadovoljna njenom odlukom da izazove dikvalifikaciju.

- Mama je srećna, ona je meni i ranije govorila da treba da idem iz rijalitija, da nije to za mene više - zaključila je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.