x

sa slomljenom nogom u rijaliti

Miljana Kulić sa dečkom stigla u Šimanovce: Sutra ulazi u Zadrugu, a ovo je tražila od produkcije!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić doživjela je nezgodu na ulici, a tom prilikom je polomila nogu, te je zbog toga završila u gipsu.

Miljana je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram storiju objavila je fotku na kojoj joj je noga u gipsu, nakon čega je otkrila da se povrijedila na ulici.


Foto: Informer

Miljana je otkrila da sutra u "Zadrugu" ulazi sa dečkom Nenadom, a sada je ekskluzivno u razgovoru za Informer.rs otkrila detalje razgovora sa produkcijom.


- Velika šefica je maksimalno ispala korektna prema meni, moći ću da ležim, izaći ću na operaciju... Veliki šef s obzirom da je dosta pomagao bolnici na Banjici zvaće da me operiše najbolji stručnjak i Nenad će sa mnom izaći na operaciju - rekla je Miljana, pa dodala:

- Pisala sam Milici, ona me je pozvala na razgovor, dogovorile smo se i ulazim - rekla je Miljana Kulić.

.

.

.

.

.

Izvor: informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


U braku sam sedam godina bez djeteta, pa se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da nema načina da zatrudnim, to bi mi stvarno zagorčalo život. sve dok nisam naišla na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje ja prolazim, pa sam ga kontaktirala na: [email protected] i objasnila mu. rekao mi je sve što trebam dati prije nego što je mogao odustati od čarolije da vrati mog muža, što sam i učinila, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvala apatu i ispričala mu što se događa u tom trenutku, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnem, a zatim me uputio u to. kako ga koristiti prije nego što upoznam svog muža. To je nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće po cijelom tijelu, stvarno sam trudna, upravo sam 1. ovog mjeseca rodila dječaka. Obećavam da ću cijeli svijet obavijestiti o DR Alabi kako bih očuvao svoju vezu, kao i da će mi dati djecu, koju danas s ponosom mogu zvati svojom. Za svaku ženu kojoj je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješite i donesete sreću svojoj obitelji, obratite se na e-mail DR Alabe: [email protected] ili kontaktirajte njegov WhatsApp/viber na ovaj broj:+1(425) 477- 2744, on je Bog poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.