x

Miljana Kulić trudna? Marija još uvijek ništa ne zna!

Miljana Kulić u šiframa navodno je priznala Mirku Gavriću da je u drugom stanju i da čeka dijete Lazara Čolića Zola. Ona je izokola počela priču o putovanju, te istakla da ima problem "za koji nema rješenja". Iako ju je Gavrić uvjeravao da ima, ona "to nikako ne bi mogla da uradi, jer ne zna kako bi živjela sa time".

Mnogi fanovi napravili su lom na društvenim mrežama jer su procijenili da Kulićeva ovdje razmatra o tome da prekine trudnoću.

"Tamo negdje pet dana... Ono, i meni ovo i... Ja se... Imam problem, veliki", pričala je Miljana, dok je Gavrić ponavljao da je razumije i da samo nastavi sa pričom.

"Taj problem je rješiv", tješio ju je on.

"To ni moja majka ne zna, to niko ne zna. Za taj problem nema rješenja. Ja ne želim to, ja ne mogu tako nešto da uradim. Cijelog života bih se osjećala...", odgovorila mu je ona. 


"To tebi ne donosi ništa dobro u životu. Pogotovo ne poslije jednog iskustva. Da li me razumiješ?" upitao ju je Gavrić.

"Da li je realno da ja sebi ovo radim? Ja sam sebi najveći smrtni neprijatelj. Što ne razmišljam o posljedicama?" pitala se Kulićeva.

Podsjetimo, Miljana Kulić otputovala je kod Zole pred sam ulazak u "Zadrugu 3". Ona se putem društvene mreže Instagram oglasila i objasnila da su zakopali ratne sjekire.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.