x

zadrugari u šoku

Miljana Kulić u invalidskim kolicima ušla u Zadrugu! (Video)

Miljana Kulić, večeras postaje aktuelni učesnik Zadruge 5 i zajedno sa svojim dečkom je ušla u Bijelu kuću. Zadrugari su zanijemili kada su je vidjeli.


Marko Janjušević, Miki Đuričić i Marko Đedović su joj pomogli da izađe iz automobila.

- Deki, razočarao si me, ali zagrliću te - rekla je Miljana.

- Polako, polako, drugom se nogom oslanjaš - govorio je Miki Miljani kako da hoda na štakama.


- Čekaj - vikala je Miljana.

- Ne na bolesnu nogu da se oslanjaš - rekao je Đuričić.

- Ćao, ćao - smejala se Miljana dok ju je Nenad vozio u kolicima.


- J...ću im mater, da u sred marta bude onako klizavo, pala sam preko Nenada on je izgubio dah... Možete da upoznate moju bebicu - rekla je Miljana.

- Da li se mi pozdravljamo? - pitala je Dalila.

- Ja nemam potrebu sa tobom da se pozdravim, sa Dejanom imam - odgovorila je Miljana.


- Kako je Marija? - pitao je Đedović.

- Dobro je, kaže 'nedostaje mi onaj ološ' - nasmijala se Miljana pa nastavila:

- Svi te vole i pozdravljaju. Ispričaću ti sve o mojoj bebici - dodala je.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {[email protected]} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......