x

Miljana Kulić uzela nož i zaprijetila Brendonu pa pobjegla iz Zadruge: Nije se pozdravila ni sa sinom, a onda izašla kroz ovaj prolaz! (VIDEO)

Miljana Kulić doživjela je pravi nervni slom i pobjegla iz rijalitija i u bijesu pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak i da se ne osjeća dobro. U njenom bijegu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola. "Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam u redu. Otvori mi ovo da izađem", plakala je Miljana.


"Ne možeš sa tim otvoriti, čekaj sa nečim drugim", pokušao je da pomogne Zola. Niko ne može da me zadrži ovde", urlala je Kulićeva.

"Treba naći nešto metalno", Zola ju je savjetovao, a onda su zajedno našli nož.

"Jel hoćeš i ti da izađeš? Nije mi psihički dobro. Hoću da izađem, ti ne moraš, ali ja izlazim... Svi su ovdje ludaci, postala sam luda, ne mogu ni svoje dijete da čuvam", vikala je Miljana, tražeći način da izađe.



"A gdje ćete otići", smijao se Brendon.

"Bježi tamo, udariću te, pa ću biti diskvalifikovana, sad ću da te razbijem. Nekog ću ovdje da iskasapim, pa ću da izađem".


Nakon ovoga reagovalo je i obezbjeđenje koje je pokušalo da smiri Kulićevu, ali bezuspješno. Ona je onda otišla da se javi mami da ide iz rijalitija, da joj kaže da joj čuva dijete koje nije vidjela pred odlazak, a zatim je otišla u Rajski vrt.

Tamo je našla potpuno novi put za izlazak i pobjegla.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.