x

Miljana napastvovala Orozovića, on pobjegao iz izolacije: Bolje i kazna nego odnos sa njom!

Stefan Kandić Kendi odabrao je za svoja dva potrčka Miljanu Kulić i Nikolu Orozovića, kako bi, kako je rekao, vidio šta će se desiti između njih.

Miljana je odmah izrazila želju da pravi bebu sa Orozovićem, jer je, kako je rekla, i prvo dijete napravila iz prijateljske ljubavi. Čim se završio "Izbor potrčka", Miljana i Orozović su otišli da srede sobu za izolaciju.

- Ja želim intimu. Dokazaću ti da su emocije prave, za pet dana. Prvo ćemo da se družimo, od toga zavisi sve - rekla je Miljana, pa otišla do Bijele kuće, a kada se vratila, nastavila je da priča sa Orozovićem.


- Rekla sam mami da smo potrčci, oduševljena je. Spojićemo krevete, hladno je - pričala je Miljana.

- Miksi, ovdje prave od muhe slona - govorio je Nikola.

- Ne brini se ti, samo ti i ja možemo da napravimo nešto - uzvratila je Kulićeva, pa poručila:

- Moramo da spojimo krevet, ja imam napada panike, sama da spavam, ne dolazi u obzir - istakla je Miljana.

Orozović se uplašio, pa odlučio da ne spava u sobi za izolaciju, a Miljana mu je govorila da će zbog toga dobiti kaznu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)