x

pravi probleme osoblju

Miljana opet pravi haos u bolnici: Ljekari joj zaplijenili elektronske cigarete, a ono što je poslije htjela da uradi će vas frapirati!

Miljana Kulić svakim danom je sve agresivnija i bahatija prema bolničkom osoblju Urgentnog centra, u kome se nalazi otkad je hitno prebačena iz Niša, gdje joj je izvađena slezina nakon što joj je pozlilo poslije operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Nišlijka je prije nekoliko dana opet pravila haos po bolnici, i to zbog toga što su joj stavili kateter. Iako je mislila da će već biti puštena na kućno liječenje, ljekarski tim je ipak odlučio da i dalje ostane pod njihovim nadzorom, što je nju dodatno iznerviralo, pa je zbog toga pravila scene na odjeljenju na kome se nalazi.


- Kada su joj rekli da još ne može da ide kući, Miljana je poludjela. Zvala je Mariju da dođe odmah po nju i da je vodi, rekla je da više ni minut neće da ostane u bolnici. Plakala je, histerisala i uznemirila druge pacijente. Htjela je da iščupa i kateter, nemoguća je bila - kaže naš izvor i dodaje:


- Kada su vidjeli da je sakrila i elektronske cigarete i da je pušila u sobi, odmah su joj ih oduzeli. Prvo nije htjela da ih preda, otimala se, baš je bila neprijatna situacija. Kasnije se umirila, ali je nakon nekog vremena molila i preklinjala da joj ih vrate. Ljekari su ostali neumoljivi, jer joj je svaka vrsta cigareta najstrože zabranjena. Pošto se poslije opet uznemirila, dali su joj terapiju i sedatirali je, kako bi se malo smirila i kako ne bi iščupala kateter ili se povrijedila - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.