x

Miljana poslije bjekstva iz Zadruge svratila na pumpu, poručila da je ne zanima kazna od 50.000 eura, a onda su je odveli!

Miljana Kulić pobjegla je sa majkom Marijom iz Zadruge u noći 11. na 12. februar, a ekipa Telegrafa došla je do ekskluzivnih fotografija Miljane nakon bjekstva!

Naime, Kulićeva je poslije bežanja svratila na pumpu koja se nalazi na oko 200 metara od imanja Zadruge, a na snimku do kojeg su mediji došli čuje se kako razgovora sa jednim mladićem i na njegovo pitanje šta će da radi po pitanju kazne, govori da je to ne zanima.

Kako je rekla, ne zanima je kazna od 50.000 eura, pošto kod kuće navodno ima 550.000 eura.


Nakon razgovora sa ovim mladićem obezbjeđenje Zadruge stiglo je na pumpu na kojoj se Miljana nalazila, tražeći prevoz, i odvelo ju je.

- Odveli su je negdje. Tražila je poziv da se čuje sa tatom, da pošalje po nju neki taksi. Pričala je da je zlostavljaju, bila je sva uspaničena - kaže izvor Telegrafa.


Podsjetimo, produkcija je u utorak, u popodnevnim časovima, u Zadrugu poslala pismo sa obavještenjem da su Miljana i Marija diskvalifikovane, te da televiziji Pink moraju da plate štetu od 100.000 eura (50.000 eura ponaosob).

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.