x

NE MOGU DA JE SMIRE

Miljana postala agresivna, ljekari joj daju sedative da bi se smirila: Kulićeva opet pravi haos i od osoblja traži samo jednu stvar!

Drama povodom zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje se nastavlja. 

Kako smo saznali, njeno zdravstveno stanje je još uvijek kritično, ona je svjesna i komunikativna, ali ne prestaje da traži cigarete. Zbog toga je histerična i agresivna, pa medicinsko osoblje mora da joj daje sedative kako bi se smirila.

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se i njena majka Marija Kulić, koja je u jutarnjim satima došla u Klinički centar Srbije kako bi od ljekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje kćerke.


- Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na odjeljenju, ona je svjesna svega, svjesna je i gdje je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Doktori su sjajni, stvarno riječi nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne - rekla je Marija, pa dodala:


- Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je nepromijenjeno, kao i u Nišu. Najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije.

Podsjetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo poslije operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gdje joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gdje je i dalje u šok-sobi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.