x

Miljana se vratila u Zadrugu i progovorila o kiretaži: Svi se okupili da čuju šta je bilo vani!

Miljana Kulić saznala je tokom rijalitija "Zadruga" da je u drugom stanju, a pored potvrde produkcije da je trudna, imanjem u Šimanovcima kruži priča da je sve zapravo izmišljena rijaliti priča.

Naime, ona je samo dan ranije u jutarnjim časovima otišla navodno u Niš da uradi abortus, a već danas se vratila u rijaliti sa sve novom frizurom i urađenom manikurom. Dočekao ju je dečko Lazar Čolić Zola, koji je bio šokiran kada je ugledao tako brzo. 

- Jel sve ok? - upitao je odmah.

- Kiretaža ne može može da se uradi prije 25. jer imam jak bronhitis. Ginekolog ne smije da rizikuje da mi radi kiretažu zbog anestezije. Mnogo sam plakala i razmišljala sam kod ginekologa da li da uradim ili ne. Međutim, pričala sam sa doktorkom i rekla mi je da nikako nisam smjela da pijem lijekove - objasnila je detaljno Kulićeva.


- Prvi put mi je Bog pomogao i sačuvao Željka, drugi put ne mora da znači da bi tako bilo. Svaki stres u trudnoći je opasan, ipak je ovo rijaliti.

- Želim da idem na poligraf poslije kiretaže, da mi ti postaviš 15 pitanja - rekla je ona iznervirana jer je navodno čula da su zadrugari komentarisali njenu da je trudnoća lažna.

Mnogi sumnjaju u to da je Miljana uopšte trudna i smatraju kako je to dogovor da se skrene pažnja na rijaliti, dok drugi opet misle kako je trudna, ali ne sa Zolom i da je upravo to razlog zašto se odlučila na kiretažu...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.