x

Miljana u dugovima do guše, a Zola pun kao brod: Siniša Kulić otkrio detalj o zetu koji će promijeniti sve!

Iako Miljana Kulić poriče da je imala problema sa kockanjem tokom kratkotrajnog boravka van "Zadruge 2", njen otac Siniša Kulić je priznao u kakve dugove se "uvalila" njegova kćerka.

Naime, on je ispričao da je Miljana u lokalnoj zalagaonici ostavila televizor, dva lap-topa i dva telefona.

- Svratio sam da provjerim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 eura i da je kamata 10 eura. Juče sam išao na groblje sa šurakom i svratili smo u zalagaonicu. Dao sam 610 eura i pokrio njen dug. Stvari su ostale, ona ih je donijela, ona neka ih i uzme - ispričao je Siniša za Scandal.


- Dao sam joj 1.000 eura kad je došla, i to je sve. Više nisam htio da joj dam da se ne bi kockala. Zato se prvo zadužila kod kamataša, a onda i odnijela te stvari u zalagaonicu. Sve iz inata meni, da mi dokaže i pokaže da može da se snađe i bez mene. Ja sam kamatašu rekao da joj, ako mu Miljana opet dođe da traži pare, za 1.000 eura traži 3.000 eura! Da je zaplaši, da joj više ne padne na pamet da se kocka i traži pare. Kad je ovdje bio Zolin (prim.aut. Lazar Čolić) drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovjek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni - otkrio je otac Kulićeve.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.