x

drama u bijeloj kući

Miljana ušla u Zadrugu: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje ju je izbacilo iz takta!

Miljana Kulić je na iznenađenje mnogih nakratko ušla u "Zadrugu" i pozdravila se sa zadrugarima, a uslijedio je i susret sa Ivanom Marinkovićem.


- Miksi, kako je Željko? - pitao je Ivan Marinković.

- Nije te zanimalo 4 godine, sad te zanima. Tebi je to usput. Što nisi pobijedio na "Zadrugoviziji" juče? Glasala sam za tebe... Ko ne bi glasao za takvog ološa? - nastavila je Miljana, koja još uvijek nije u potpunosti dobro nakon komplikacija sa zdravljem poslije operacije želuca.


- Kad ćeš da se promijeniš u rijalitiju? - pitao je Ivan.

- Ti nisi ni za prvo dijete imao osjećaja. Poželio si mi da umrem, da dijete ostane bez oba roditelja! Ja sam kraljica rijalitija, spremila sam ti poseban paket, vidim nosiš majice od prije 15 godina - nastavila je Kulićeva.


- Jesi pobjegla iz bolnice? - dodao je Marinković.

- Naravno, zar sve ove godine, tebi ništa znače... Ti bi da me staviš na ignor, neće moći, mili moj. Tražio si vjeridbu, imali smo odnose, sve si radio zbog rijalitija - govorila je Miksi.


- Ako si ista Jelena Golubović posle ovoliko godina, svaka čast. Gdje je sazrijevanje poslije ovoliko godina? Imaš dijete - odgovorio je Ivan.

- Čovjek koji ne voli svoju djecu, ne voli nikoga. Što nisi Lenu vidio, što ti Goca ne dozvoljava da je vidiš? - pitala je Miljana, a svađa se dugo nastavila.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744