x

Miljana: Zola se pravdao da se dr.gira da bi smršao!

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Lazar Čolić Zola prijavio je svoju djevojku Miljanu Kulić policiji zbog navodnog maltretiranja i istjerivanja iz stana, nakon čega je od nje uslijedila kontratužba.

Rijaliti je saznao iz policije šta je sve Miljana ispričala, poslije čega nam je i ona sama potvrdila saznanja. Kulićka je samo otkrila prave detalje cijele priče kako i zašto je došlo do incidenta te aprilske noći.

- Čovjek mu je na prozor donio k.kain usred noći, a vidjela sam prepisku sa tim dečkom, otela sam mu k.kain iz ruku, otela telefon i zaključala se. Mama mi je rekla da uzmem sve što vrijedi, laptop, muzičku liniju, televizor, telefone i da dođem kući. A mama će da ga istjera poslije - kaže Miljana i dodaje da ju je majka Marija posavjetovala da ga izbaci tek kad prođe policijski čas.


- Kad je saznao da ide u pet ujutru, pošto mi je mama rekla da ga istjeram nakon policijskog časa, i vidio da ostaje u praznom stanu, uzeo je laptop i telefon, otključao vrata i počeo da bježi. Jurila sam ga, komšija mi je pomogao da uzmem laptop i telefon, tu me je vukao za ruku, izvrnuo mi ruku da mu ne bih uzela i svašta mi je govorio. Držao me za ruke kad sam ga jurila: Šta nam ovo treba, neću da koristim više, to rade svi, to zbog karantina koristim, smršaću tako, ne mogu da se navučem, jednom nedjeljno konzumiram - prepričala je Miljana doslovce riječi svog momka Zole, koji je sve vrijeme pokušavao da se opravda.


- Zaključala sam se ponovo u kuću i plakala, imala sam napad panike. Iscijepao je sam sebi majicu i poderao se sam da bi me prijavio zato što sam ga u vrijeme policijskog časa istjerala iz kuće. Ja sam htjela u pet ujutru, ali pošto je lopov i pošto je htio da me pokrade, morala sam ranije - otkriva Miljana zbog čega je Zolu istjerala iz stana prije vremena, odnosno prije završetka policijskog časa, zbog čega ju je on i prijavio u policijsku stanicu.

- Pokušao je da me odvoji od porodice, govorio da me ne vole, da Željko neće da me voli kad poraste, da mi je majka zlo, da me sestre ne vole. Rekla sam mu: Pošto pokušavaš da me odvojiš od porodice, ti pričaš ono što mi ti radiš zapravo, nisam ja glupa - kaže Kulićeva i otkriva kakvu je priču Zola plasirao u policijskoj stanici kada ju je prijavljivao za nasilje i zbog toga što ga je istjerala iz stana dok je na snazi bio policijski čas:


- U SUP je rekao da sam mu iscijepala pasoš, ali otišao je preko granice, to je laž. Da mu majka ne bi slala, to je uradio. Tražio je da ga kao stranog državljanina policija odveze, sad je u Bosni. Pocijepao je namjerno duks i od nekog dečka uzeo telefon da me prijavi. Promijenila sam broj jer me uznemirava i stalno zove. Tjerao me je da dijete vodim preko granice ilegalno, da uzmem pare i da pobjegnem iz Niša s njim kako bi mogao da troši moje pare. Ubjeđivao me je da se dr.giram s njim i da će nam biti lijepo da uzimamo zajedno k.kain. Ja na to, naravno, nisam pristala. Završila sam sa Zolom, ući ću u Zadrugu 4 i tamo ću do kraja biti - rekla je Kulićeva za Rijaliti, a sve ovo ispričala je i u policijskoj stanici kada je prijavila Zolu.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63