x

ZA NJEGA VIŠE NE ŽELI DA ČUJE

Miljanina najveća ljubav se oženila baš na njen rođendan: Kulićka otvoreno o pjevaču i njegovoj ženi, a tek šta je rekla o Ivanu!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić proslavila je svoj 29. rođendan u krugu porodice, a baš na taj dan se oženila njena velika ljubav Mišel Gvozdenović.

- Vidjela sam da se oženio Mišel Gvozdenović, i to baš na moj rođendan! Nenad mi je rekao, pošto čita novine. Ja mislim da mu je suđeno da se oženi baš na moj rođendan - kaže Miljana i dodaje da njegova izabranica ne treba da strepi od nje.

- Vidjela sam mu i ženu, pa slatka je. Neću ih proganjati, nek ne brine, na pamet mi ne pada. Nisam više iz tog svijeta, sad sam ja zvijezda, pa mene jure. Na svadbu mu ne bih išla jer me taj čovjek više ne zanima, nisam više bolesna i ne proganjam javne ličnosti.


Miljana je takođe prokomentarisala i aktuelne sukobe Kristijana Golubovića i Miljana Vračevića sa njenim bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem.

- U pravu su ljudi, u potpunosti se slažem sa Kristijanom. Kristijan je mom sinu poklonio više nego Ivan, njegov otac! Kristijan, kad god ga vidi, da mu nešto, provede malo vremena sa njim, a Ivan je bio dva puta - jednom kada se rodio, a drugi put kada sam ga ja namolila da dođe... I to svrati usput, kad ide kod Jelene u Leskovac. Ivan je jedno đubre obično, šta da kažem. Ništa nisam očekivala od njega - niti mi treba alimentacija, ništa. Namjerno nisam upisala ime oca jer nije htio da dođe da ga izvedemo iz bolnice - objašnjava Miljana i dodaje:


- Čuvaću Željka, biću mu i otac i majka. Nenad provodi vrijeme sa njim, jer Željku treba muška figura, a Nenad ga mnogo voli. Ivan me ne zanima, kao da nisam ni bila sa njim. Sada me je sramota sa kim sam bila. Miljan Vračević je takođe u pravu, pozdravlja kerove preko televizije, a djecu ne.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.