x

Miljkovićeva majka užasnuta ponašanjem Lune Đogani: Moj sin treba da završi s njom, zbog nje će postati drugi Sloba! U mom dvorištu neću da je vidim!

Odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, jednog od najintrigantnijih parova rijaliti programa "Zadruga 2", iz dana u dan je sve zategnutiji. Njih dvoje nerijetko upadaju u nesuglasice, a Lunini napadi histerije su sve učestaliji. O tome koliko je Marko spreman da se nosi sa ovom situacijom i dokle seže njegova tolerancija kada je ponašanje njegove drage u pitanju, razgovarali smo sa njegovo majkom Nedeljkom Miljković.

- Njeno ponašanje posljednjih tri dana apsolutno ne opravdavam. Ne mogu da vjerujem da on nju toliko trpi, a nije kriv. Što dozvoljava da ona njemu to radi? Doći će u situaciju da bude Sloba, ako sa ovim ne prekine, biće Sloba. Ona igra igru, sa njene strane je igra, a on se jeste zaljubio i zbog toga dozvoljava ovo što ona radi - rekla je Nedeljka.

Gospođa Miljković je istakla i da njen sin definitivno treba da stavi tačku na odnos sa Đoganijevom i da bi njoj bilo pametnije da se okrenula porodičnom životu i odgajanju djece. Navela je i da je Marko došao u sukobe sa ostalim cimerima, upravo zbog Lune.


- Apsolutno treba da završi sa njom. Ja bih njemu mogla da poručim da prva njena sljedeća greška bude apsolutni raskid i razlaz. Zašto bi on nju trpio? Ko je ona da kaže da on sa njom ne može da razgovara kao sa Draganom i Tomom? Marko ima diplomu, a šta ona ima? Bolje da je rodila jedno dijete sa Slobom i da sjedi kući i izvodi dijete nego da ide od rijalitija do rijalitija. Ako je neko njihovu vezu podržao, to sam bila ja. Sa njim se ponaša apsolutno isto kao sa Slobom - navela je Nedeljka i dodala da Marko ni prema jednoj zadrugarki nije gajio emocije, samo prema Luni.   


-On se sa polovinom zadrugara zbog njene ljubavi zavadio, da bi ona njega posle opet napala. Ni sa jednom od njih tamo nije bio u nekom zaljubljivanju, ali je ogromna šteta što sada jeste - ispričala je Markova majka.


Luna je ranije pominjala da bi voljela da živi sa Markom u njegovom rodnom gradu, Brusu, a Nedeljku smo pitali da li bi ona bila saglasna sa tom idejom mlade Đoganijeve.

- Apsolutno ne. Može ona da dođe u Brus, ali u moje dvorište ne! Na kapiju ne. Sama je ovo tražila - završava Nedeljka Miljković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.