x

Milomir Marić: Vraćam Aleksandru u "Parove"!

Otkako je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2", glavni i odgovorni urednik televizije Hepi Milomir Marić interesuje se da je vrati u vilu "Parovi".

Naime, Marić za Srpski telegraf otkriva da je oprostio Subotićevoj što je otišla na konkurentsku televiziju Pink i spreman je da joj pruži novu šansu, ali od Aleksandre nema ni traga ni glasa.


- Želim da Aleksandri pružim još jednu šansu i da je vratim u rijaliti "Parovi", ali ne mogu nigdje da je nađem. Pokušao sam da stupim u kontakt sa njom telefonskim pozivom, ali bezuspješno. Nadam se da ćemo u skorije vrijeme postići zajednički dogovor i obnoviti saradnju. Ako se u narednom periodu ne bude odazvala mojim pozivima, pokušaću da je nađem u Veterniku, gdje sam čuo da se trenutno nalazi - rekao je Marić i istakao da vjeruje da će je ubijediti da se vrati u Hepijevo jato.


- Možda će razgovor uživo uroditi plodom, pa ćemo kao civilizovani ljudi doći do rješenja koje je dobro za obe strane. Oprostio sam joj što je otišla u "Zadrugu 2", nadam se da je i ona uvidjela kakvu je grešku napravila. Kao glavni i odgovorni urednik televizije Hepi uvijek sam se trudio da svaki naš dogovor maksimalno bude ispoštovan, kao i to da njenoj maloljetnoj ćerki Magdaleni ništa ne fali dok ona boravi u vili. Aleksandru ćemo vratiti u "Parove", to je njena sigurna kuća - zaključio je Marić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.