x

Miloš Bojanić prvi put o žestokom sukobu s Rokvićem: Marinko je g...o i žigolo, ojadio je Božen, a sad ima stariju bogatašicu!

Miloš Bojanić dugo je krio svoj sukob sa Marinkom Rokvićem, koji se dogodio prošle godine na Božić. Međutim, u intervjuu za Kurir pjevač prvi put govori o detaljima njihove svađe. Pored kolege kojeg ne podnosi, folker se osvrnuo i na odnos s drugim pjevačima, ali otkriva i zbog čega ne bi odbio učešće u "Zadruzi 3".

- Željko Mitrović me je zvao još za prvu sezonu. Bilo mu je stalo da otvorim rijaliti i uđem u njega, ali sam bio spriječen. Ušao bih u "Zadrugu", ali ne zbog para, nego zbog Željka. Svi mi volimo pare, ali za to mi nikada nisu bile presudne. On vrlo dobro zna da sam u "Dvor" ušao samo iz ljubavi prema njemu, jer me je zamolio. Ovog puta, ako bi me Željko pozvao i ako bih znao da bi mu moje učešće značilo, učinio bih mu to. On je meni učinio neke bitne stvari u životu i njega ne mogu nikako da odbijem.

Novac vam je nebitan?

- Ne mogu da kažem da je nebitan, ali novcem niko ne može da me kupi. Ali znajući Željka, nikada me ne bi potcijenio, a ja njega ucijenio.


Pa šta je onda prepreka?


- Titov oldtajmer je prepreka. Trenutno radim na njemu. Moram do određenog datuma da ga završim, tako da bi jedini uslov bio da taj automobil ide sa mnom. Morao bih da ga dovršim u rijalitiju. Neka mi obezbijede jednu prostoriju jer stvarno nemam obraza da ga razvlačim.


U kakvim ste odnosima sa Zoricom Brunclik nakon suđenja koje ste imali?

- Zorica i ja nikada nismo bili prijatelji, ali poštovali smo se kao kolege. Međutim, zbog sukoba u "Farmi" došli smo do suda. Sve je to prošlo. Ja nisam zlopamtilo, tako da joj opraštam jer je to hrišćanski.

Da li biste mogli da s njom obnovite odnos odranije?

- Teško pitanje. Nismo se družili, ali bili smo djeci na svadbama, i to je to. Ne vjerujem da bih mogao.


Postoji li osoba na estradi sa kojom ne komunicirate?

- Postoji! Jedan jedini švaler, a to je Marinko Rokvić.

Zbog čega je došlo do svađe među vama?

- Marinko, zvani žigolo, prošle godine me je, baš na Božić, ničim izazvan ogovarao kod jednog Siniše. Valjda je pokupio bakšiš na jednoj proslavi i sav novac htio da prisvoji. Po svim pjevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvijezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima. On je htio sve za sebe da uzme i taj moj kum Siniša se pobunio. Iako nisam imao nikakve veze sa tim, Marinko je udario na mene. Pozvao sam ga da pitam u čemu je problem, on mi je opsovao majku. Odgovorio sam mu: "Marinko, nemoj da mi psuješ majku, ona je mrtva." On se napravio pametan, pa mi je poslije toga još dvaput opsovao rekavši: "E, je*em ti opet mrtvu majku." Moja djeca su sve slušala jer je bio na spikerfonu. Prekinuo sam mu vezu. Za mene je mrtav i jedino sa njim nikada neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ je, običan žigolo.


Zašto ga optužujete da je žigolo?

- Pa zato što je žigolo. Vi se možda i ne sjećate kada je ojadio pokojnu Božen. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je poslije te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da i sad ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe ako ne zbog para?

A šta bi se desilo ako biste ga slučajno negdje sreli?

- To mi je najveći strah. Ako mi naiđe žuta minuta, plašio bih se da ga ne slomim i ne išamaram negdje. Bolje bi mu bilo da mi ne nailazi i da ga ne gledam, neću moći da odgovaram za svoje postupke.

Kakvi vam se čine Marinkovi sinovi Nikola i Marko?

- Taj Nikola me je pljuvao u novinama dok sam bio na "Farmi". Dečko je rekao da sam najgori čovjek koji postoji. Vjerovatno je to vaspitanje iz kuće, tata ga učio lijepom ponašanju. Ja sam ga iskulirao, nisam htio da pljujem po nečijem djetetu. Neka su djeca živa i zdrava.


Nikola je presnimio pjesmu vašeg sina Baneta "Nema više druga mog".

- Pa tata ga je nagovorio da presnimi Banetovu pjesmu. Moj sin je živ. Tada sam ga nazvao i pitao: "Marinko, pa zašto to radite? Bane je živ, istinito je doživio taj tekst, kada mu je poginuo najbolji drug." On mi se pravdao: "Pa znaš, Nikoli je poginuo drugov prijatelj i htio je zbog toga da presnimi, la-la-la." Svi su ih osudili zbog mene i bacili njegov spot u kantu za smeće. Eto, to je Marinko.

Koga izuzetno cijenite sa estrade?

- Ja sam sa svima kolegijalno u fantastičnim odnosima. Malo sam udaljen od grada, kao Dara Bubamara, pa se slabije družim. Niko nikad nije bio sujetan prema meni, uvijek su za mene govorili da sam domaćin. Jedino da izostavim ono đubre i go*no Marinka.

Jeste li se izmirili sa Viki?

- Nisam se svađao s njom, bilo mi je žao i krivo. Nisam ja ljut na nju.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.