x

Mina i Ana su se zajedno k..vale: Ivana Vrbaški šokirala priznanjem!

Ivana Vrbaški, majka učesnice rijalitija "Zadruga" Mine Vrbaški, otkriva za Rijaliti da su se njena kćerka i Ana Korać zajedno pros..tuisale i da se iz tog vremena poznaju. Ona tvrdi da je Mina prestala da se bavi najstarijim zanatom i da je zbog toga javno ustala i priznala da je to njena prošlost.

- Sve se svalilo na Minu jer je priznala da je bila ku.va, a one koje jos nisu priznale prave se lude, a mnogo su gore od moje kćerke. Uostalom, sve se vidjelo napolju, ko je ko i čime se bavi, samo što mnoge od njih i ne pomišljaju da su razotkrivene. Kada izađu, sve će im biti jasno.

Kako vam se čini ponašanje vaše kćerke u rijalitiju i kako komentarišete sva dešavanja po ulasku njenog bivšeg momka Marka Markovića?

- Mina je sazrela u rijalitiju i sada se ponaša mnogo bolje nego u prvoj sezoni, mislim da je nekako odrasla. Što se tiče Marka i nje, ne bih mnogo komentarisala, ali ono što mogu da kažem jeste to da znam svoje dijete i da je tužna bila zbog načina na koji je to uradio, pa je još i novinare optužio da su joj pričali laži, što je totalna glupost.


 Vidite li ljubavi između Ane i Davida?

- Ja tu, iskrena da budem, ništa ne vidim - niti ljubavi niti bilo šta što može da zaliči na to. Glupost totalna.

Nedavno su se pojavile slike tvoje kćerke i Filipa Mijatova, koji se dovodi u vezu sa Anom Korać. Znate li nešto o tome?

- Filipa znam, jako je dobar momak. Upoznala nas je Mina i te slike su nastale tada. On zna i mog sina i svi smo u jako dobrim odnosima i imam najljepše mišljenje o njemu. Što se tiče Ane Korać, i nju je upoznala s njim. A sad, šta se tu nakon toga desilo, vidjećemo i čućemo, biće tu svačega.


Kako vam djeluje druženje Ljube Pantović i vaše kćerke?

- Ljubi sam jako zahvalna jer se majčinski postavila prema Mini i svaka joj čast. Bukvalno kao da sam ja tamo, druga majka.

Hoćete li možda i vi ući u "Zadrugu"?

- Ja neću sigurno jer je mom sinu potrebna majka, pošto je jako mlad. Nudili su mi, ali sam se ljubazno zahvalila i odbila ponudu. To je što se mene tiče, ali mislim da će Mina obilježiti i sljedeću "Zadrugu".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.