x

javljali joj se i nudili pomoć

Mina Kostić nema pare ni za račune? Narod želi da joj pomogne, a onda se pjevačica ponovo oglasila!

Mina Kostić je nedavno govorila o tome kako se našla u finansijskoj krizi i da nema novca ni za račune. Ipak, nakon što je uzburkala javnost, pjevačica se oglasila i rekla kako nije sve tako kako je predstavljeno i da nije ugrožena.

Veliki broj ljudi kontaktirao je u vezi s Minom sa ciljem da ih spojimo sa njom kako bi joj pomogli, nakon njene potresne ispovijesti o tome kako nema ni za osnovne troškove. Kostićeva je rekla da zbog toga što već neko vrijeme ne radi, nema ni novca, kao i da su joj isključili  telefon i da se računi gomilaju.


- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara - rekla je nedavno pjevačica.


Mina je na ove navode rekla da nije ugrožena.

- Priča je preuveličana, situacija nije takva. I hvala tom čovjeku i svima koji su željeli da pomognu. Prijatan dan - napisala je Mina u poruci.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.