x

Mina Vrbaški do detalja objasnila kako to radi: Zadrugarke otkrile svoje tajne iz kreveta!

Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Dragana Mitar i Mina Vrbaški su imale zanimljivo žensko veče. One su jedna drugoj postavljale škakljiva pitanja, se.sualne prirode. Iako su u nekoliko navrata dizale ćebe i šaputale, kako se ne bi čulo i vidjelo šta govore, dosta toga su otkrile.

Jedno od prvih pitanja se ticalo omiljene poze, ali i najčudnijeg mjesta gdje su vodile ljubav.

- Ono što je Sanja rekla, da sam ja onako dole - rekla je Mina. Na bovama mi je bio najčudniji se.s, samo sam odjednom vidjela ribice oko nas.

Još jedno pitanje ticalo se maženja. Tačnije, zadrugarke je trebalo da odgovore da li više vole da se odmah oblače i idu nakon se.sa ili da ipak ostanu i da se maze i lješkare.


- Istuširam se, g.la jedem, pa se vratim opet - rekla je Mina, dok je Ljuba rekla da joj zavisi od toga da li ima vremena, ali da voli da ostane da se mazi.

- Pošto ja nisam nikad u gu.u, da li ste, da li vam se sviđa - pitala je Sanja, a onda je Mina rekla da će da im objasni u čemu je fora:

- Imaš normalan se.s, napališ se i sve to i dok si pod adrenalinom, jednom me je boljelo jer nije bilo kako treba, poslije me nikad nije boljelo, ne jedem ništa prije - rekla je Mina, dok su ostale ukućanke negirale da su probale.

- Je l g.taš - pitala je Ljuba misleći da se ne vidi šta izgovara.

Mina je rekla da je voljela sa jednim, dok je Dragana Mitar rekla da to radi sa mužem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.