x

Mina Vrbaški trudna sa Vladimirom Tomovićem: Probušila k.ndom kako bi ga uhvatila na dijete!

Mina Vrbaški ne može da se pomiri sa tim da Vladimir Tomović nakon se.sa sa njom ne želi ozbiljnu vezu, te je skovala plan kako da ga natjera da bude sa njom.

Vrbaški je navodno prije se.sa sa Vladimirom probušila k.ndom kako bi ostala u drugom stanju, a ukoliko se to ne dogodi odmah, ponovo će pokušati da ga namami u krevet.

Naime, starleta je već godinama luda za Vladimirom, gledala ga je u njegovim ranijim rijaliti poduhvatima i uvijek je svojim drugaricama pričala kako je on muškarac za koga bi se odmah udala kada bi joj se pružila šansa.


"Mina je namazana svim bojama, što bi rekao naš narod. Ona ne preza ni od čega radi ostvarivanja svojih ciljeva. Ona je počela da se bavi pros..tucijom jer je umislila da će tako naći bogatog šeika i zauvijek se riješiti skromnog života. Ipak, realnost je bila nešto drugo od onoga što je ona zamislila. Nakon priznanja da je opsluživala muškarca za novac nijedan normalan neće da čuje za nju. Mina je zato zacrtala da će bebu napraviti u rijalitiju i da će tako riješiti svoje probleme. Idealan materijal za oca njenog djeteta po njenom mišljenju je Vladimir Tomović, na koga se Mina loži godinama", rekao je izvor blizak Vrbaški i potvrdio saznanja da Mina ima namjeru da zatrudni sa Vladimirom po svaku cijenu. Kako izvor blizak produkciji navodi, Mina je odlučila da nasamari Vladimira te je probušila prezervativ prije odnosa.


"Vladimir je od Drveta mudrosti tražio k.ndome jer je znao da će te večeri odvesti Minu u krevet, ali nije ni slutio da je ona već imala plan da mu probuši k.ndome. Mina nikome nije rekla riječ o ovome jer se bojala da će je narod osuditi, a ako slučajno zatrudni, kao Miljana Kulić, onda će je svi sažaljevati", kaže izvor i dodaje:

"Mina je išla lagano, izokola, zavodila ga i bacala mu "rovce". Kada je Vladimir popio njenu priču, misleći da radi dobro za rijaliti i da ga zezanje sa Minom neće puno koštati, nije ni slutio šta je ona osmislila u svojoj glavi. Uspjela je da ga zavede, pa i da ga navuče na se.s. Njega, koji nikada do sada nije imao se.s u rijalitiju, a bio je sa djevojkama za kojima je odlijepio. Mina će ponoviti se.s još nekoliko puta, čisto da bude sigurna da je njen pakleni plan uspio. A onda će samo zadovoljno da se smije. Ubijeđena je da Vladimir neće imati ništa protiv da ona bude majka njegovog djeteta jer ona nema osjećaj koliko je zaista uprljana svojim nepromišljenim potezom".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.