x

Miralem Pjanić se počastio skupocjenim četverotočkašem Ferrarijem

Bh. reprezentativac posjeduje i "mercedes S klase", te "mercedes GLC coupe".

Miralem Pjanić je boravio u Parizu, a posjetu francuskoj prijestolnici iskoristio je i kako bi gostovao na TV stanici Canal+.

Bh. reprezentativac govorio je o transferu u PSG, kazavši da je u fudbalu sve moguće, a potom se popularni Mire uputio prema Luksemburgu, gdje mu žive roditelji.

Ispred doma veznjaka Juventusa parkirani su i skopocjeni četverotočkaši, a fotografiju novog “ferrarija” objavio je njegov prijatelj Miralem Nalić uz koju je napisao:

– Novi auto za moj rad.

Osim njega, Pjanić posjeduje i “mercedes S klase”, te “mercedes GLC coupe.”

Miralema Pjanića posljednjih se sedmica sve višeovezuje s Real Madridom i PSG-om, a čini se da veznjak Juventusa ne bi imao ništa protiv transfera u Pariz.

- PSG je jedan od osam najvećih europskih klubova. Oni žele konačno ostvariti veliki cilj, a to je osvajanje Lige prvaka. Takav klub je sigurno privlačan za svakog nogometaša - rekao je Pjanić pa dodao:

- Imaju sjajan projekt, sjajne igrače i ambiciju osvojiti Ligu prvaka, tako da mislim da imaju realne šanse da ostvare taj cilj. To je momčad koju svi respektiraju. Ako vas oni pozovu, sigurno ćete saslušati što imaju reći - zaključio je naš reprezentativac. 


(face.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.