x

počastila se

Mirjana Bobić Mojsilović kupila kuću u Mramorku za 29.000 eura: Ovako izgleda novi dom, komšije joj Luna i Marko, evo šta će raditi!

Mirjana Bobić Mojsilović nedavno je kupila kuću u banatskom selu Mramorak, saznaje Kurir. Ona je tako postala komšinica Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su u ovom selu takođe pazarili plac i kuću.

Novinarka i književnica odlučila se za jednu staru kuću u švapskom stilu s velikim placem, koju je, kako su nam otkrili mještani, platila 29.000 eura.

- Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je naslijedili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 eura, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lijepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća - otkriva  jedan mještanin koji je molio da mu se ne objavljuje ime.


Foto: Kurir

Mi smo posjetili ovu starinsku kuću, ali književnicu nismo zatekli u njoj, jer je nekoliko dana ranije zbog posla otišla u Beograd, piše Kurir.

Inače, otkad je kupila nekretninu, Mirjana često boravi u Mramorku, gdje o njoj svi imaju samo riječi hvale.


- Često dolazi u selo, ovdje joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Prije nekoliko dana vidjela sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primijetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: "Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovdje najljepše i da se ovdje treba skućiti - rekla  je jedna žiteljka ovog sela.


Podsjetimo, Mojsilovićeva ovih dana ima mnogo razloga za slavlje, pa su tako nedavno njena kćerka i njen izabranik svoju vezu krunisali brakom. Ono što je posebno u ovoj ljubavnoj priči privuklo pažnju jeste mladoženja, koji je zbog Mile ostavio sve i riješio da bude njena podrška na svakom koraku.

- Mila je bila u dugoj vezi prije Ivana, ali je s njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije - ispričao nam je tada izvor, a onda otkrio čime se Ivan bavi i kako se izborio za Milinu ljubav:


- Ivan je vrijedan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspješan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Mila je fakultetski obrazovana djevojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu - rekao nam je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.