x

Mirka Vasiljević sa troje djece zauvijek napustila Srbiju!

Glumica Mirka Vasiljević sa troje djece i mnogo kofera preselila se iz Beograda na Kipar kod supruga, doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića koji je sredinom ljeta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel iz Nikozije.

Od trenutka kad je odlučio da karijeru nastavi u dresu kiparskog šampiona, Vujadin je znao da će mu se Mirka sa njihovo troje djece, Andrejem, Adrijanom i Mihajlom pridružiti čim bude našao stan ili kuću po njihovoj mjeri u prijestonici Kipra. Mirka je ispričala da se njena petočlana porodica skućila i da su za djecu našli najbolju školu i vrtić.

"Grad je divan, koliko sam stigla da vidim, a vrijeme je prelijepo 33, 34 stepena tako da je uz lijepo vrijeme i energija jaka i pozitivna. U mojoj glavi smo negdje na početku ljeta zbog sunčanog vremena iako je jesen u toku. Drugačije se doživljavaju strane zemlje kad si turista, a drugačije kad određeno vrijeme ostaješ da živiš tu jer boraviš u stanu ili kući, a ne u hotelu. Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuhamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu. Preko poznanika iz Beograda povezali smo se sa našim ljudima ovdje i oni su nam pokazali šta gdje imamo, najbolja mjesta, lijepe parkove, muzeje, restorane i sve ostalo. Pronašli smo i najbolju ospciju za školovanje djece", otkriva Mirka.


Budući da od početka veze Mirka prati Vujadina dok igra za strane klubove i živjeli su u Francuskoj, Njemačkoj, Moldaviji i Engleskoj, ona umije da svoj poslovni kalendar uskladi sa porodičnim obavezama. Nekoliko predstava koje su na repertoaru pozorišta Akademija 28, snajka čuvenog Duleta Savića i dalje će igrati.

"Vujadin i ja smo zajedno od naše 19. godine i već imam iskustva sa životom na dvije adrese. Karijeru neću prekinuti jer sam u punoj glučakoj snazi i posao planiram tako da porodica ne trpi, što mi je najbitnije. Imam veliku sreću da se bavim poslom koji me u potpunosti ispunjava i koji me čini srećnom, a takva sam potrebna svojoj porodici. Gluma mi pruža mogućnost da radim u onoj mjeri koja me ne bi dovela u situaciju da zapostavim svoju ulogu majke i žene. Trenutno je pozorište najprihvatljivije za mene, kao i manje uloge u TV projektima, zato što velike uloge podrazumijevaju višemjesečno cjelodnevno angažovanje. Ovako, sa svojom ekipom unaprijed napravim plan za predstave koje igram i organizujem porodicu i čuvanje djece tako da se moje odsustvo skoro i ne primijeti. U novembru i decembru ćemo imati po četiri izvođenja, a sve ostalo vrijeme ja ću se baviti porodicom i djecom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.