x

iselila iz srbije

Mirka Vasiljević u toku noći spakovala kofere i otišla sa djecom iz Beograda!

Iznenadna, velika promjena desila se Mirki Vasiljević i njenom suprugu Vujadinu kada su praktično za jedan dan morali da se spakuju i da se sa Kipra presele u Sloveniju, tačnije u Ljubljanu.

Mirka se javila upravo iz Ljubljane, gdje je ispričala kako se cijela situacija desila i kako sada žive.

"Evo nas u Ljubljani, malo neočekivano, u fudbalskim porodicama dođe do toga da se selimo, ali se nama desilo preko noći. Imali smo jedno veče da sredimo papire, da se spakujemo, adrenalina je bilo mnogo. Ja sam neplanski sa djecom bila u Beogradu neko vrijeme dok Vujadin nije našao stan i upoznao grad, ja sam malo sa svojima napunila baterije. Sad kada je sve sredio, pridružili smo se njemu, novi grad, nova zemlja. Ono što je dobro jeste što smo na par sati kolima, pa mogu lakše da dođem i zbog posla i zbog svega", rekla je ona, pa se osvrnula na to kako žive u novom gradu u jeku pandemije.


"Što se tiče mjera, od 9 uveče je policijski čas, ima zona, ima tu pravila. Mi smo u narandžastoj zoni, nema kafića i restorana, ali možemo da šetamo. Bićemo do kraja mjeseca dok se ne završi sezona, tako da će biti kratko, ali slatko", kaže glumica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.