x

izbacili ih s fakulteta

Mirko Šijan i Stefan Karić upoznali se na fakultetu: Išli samo 2 mjeseca na predavanje, a onda su napravili haos na ispitu!

Rijaliti učesnik Stefan Karić živio je burno, kaže da je skoro svaku noć išao u provod.

- Buran život sam vodio, nisam ulazio u kuću, samo sam obilazio klubove i splavove sa društvom, u kom je bio i Mirko Šijan. Upoznao sam ga na Fakultetu za kulturu i medije, tada je počelo naše veliko prijateljstvo. Njegovu majku Gocu Božinovsku volim kao svoju - priča Stefan i otkriva da su on i mali Šijan izbačeni s fakulteta.


- Mirko i ja smo zajedno išli na predavanja dva mjeseca, a onda smo se posvađali s profesorom, pa su nas izbacili sa fakulteta. Imali smo neki kolokvijum, na kome su napali jednu našu koleginicu da prepisuje, a ta djevojka nije bila kriva. Skočili smo da je odbranimo, a nismo je ni poznavali! Neka čudna sudbina nas je spojila. Nakon toga nisam nastavio studije. Upisao sam IT akademiju za grafički dizajn, ali sam povrijedio ruku na fudbalu i morao sam na operaciju. Imao sam pauzu punih šest mjeseci zbog oporavka, pa sam batalio školovanje - ispričao je Stefan.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.