x

sretna porodica

Mirko Šijan izveo sina Vukana iz porodilišta: Došao praznih ruku, ali je pao poljubac s Bojanom!

Mirko Šijan izveo je svoju suprugu Bojanu i sina Vukana iz porodilišta GAK "Narodni front". 

Mirko je po suprugu došao bez cvijeća i poklona, ali je ipak od Bojane dobio poljubac, što navodi da ipak nije došao baš praznih ruku.

Raspoložen i nasmijan izašao je iz porodilišta noseći sina Vukana u nosiljci, piše Kurir.


Foto: ATA IMAGES

Mama Bojana izgledala je sretno i veoma svježe iako se tek porodila.

Nisu se mnogo zadržavali, odmah su sina smjestili u kola i uputili se u Surčin, gdje će ih dočekati stariji sin Zoran, i ponosna baka Goca, koja je unuka Vukana dobila baš na rođendan.


Foto: ATA IMAGES

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 
Foto: ATA Images

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i rekao mi je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena bacila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se muž zauvijek vratio i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)