x

Mirko Šijan prvi put progovorio za javnost: Oženiću se Veljkovom svastikom, Rodići su poštena familija!

Mediji već danima bruje o novoj izabranici Mirka Šijana Bojani Rodić, svastici Veljka Ražnatovića koja je veliku pažnju privukla na vjenčanju sestre Bogdane, čijoj će bebi uskoro postati tetka. Sin pjevačice Goce Božinovske dugo se nije oglašavao javno jer, kako sam tvrdi, privatni život vodi na sebi svojstven način, bez ikakve potrebe da se bilo kome pravda za postupke.

Za Srpski telegraf Mirko govori o borbi majke, o tome kako pamti oca, najuspješnijeg kik-boksera Jugoslavije, koji je tragično preminuo, ali i o novoj ljubavi zbog koje se dosta promijenio:

- Stalno se pišu neke laži i gluposti, tako da je majka navikla na takve stvari i više se ne stresira. Kao i svaka mama, brine za mene i sestru i bude mi je žao kada preuveličaju naslove samo da bi napravili senzaciju. S vremenom je shvatila da ne bi trebalo uopšte da se nervira.


Zbog kog postupka u prošlosti se najviše kaješ?

- Ne kajem se nikada ni za šta. Tako sam odgajan, nema kajanja, samo naprijed.

Kako pamtiš oca Zorana Šijana i da li ti prija kada kažu da ličiš na njega?

- Tatu pamtim kao najboljeg oca, koji je dosta vremena i pažnje posvećivao porodici. Često mi govore da ličimo, što fizički, što psihički, i zbog toga se baš radujem. Volio bih da imam stav kakav je on imao.

Tvoja mama Goca se često nervira i javno priča kako si veoma nestašan. Kako se slažeš sa mamom?

- Na mamu sam najviše ponosan zato što se od kada je tata poginuo borila za nas kao vučica i cijeli život posvetila nama djeci. Bila je prepuštena sama sebi i niko joj nije pomogao. Za sve što ima mnogo se namučila u životu. Nerviram je stalno, ali ona nekada i pretjeruje i džabe se plaši. Nisam više mali.


Prema čemu gajiš najveću strast?

- Najveća strast su mi motori. Volim adrenalinske aktivnosti i sve što je ludo.

Kako ste se upoznali Veljko Ražnatović i ti i koliko traje vaše prijateljstvo, koje mnogi opisuju pravim drugarstvom i u dobru i u zlu?

- Veljka sam upoznao još kad sam bio klinac. Upoznavanje je bilo preko naših roditelja, a kasnije kad smo odrasli nastavili smo da se družimo. Sjećam se koliko smo lijepih momenata prošli zajedno i bio je upečatljiv momenat gledati ga da se ženi. Mislim da vrijeme prolazi brzo i da toga nismo svjesni većinski. Veljko je moj brat i zauzima posebno mjesto u mom životu. Dobar je momak i hoće svima da pomogne.


Vijest da si sa Bojanom Rodić i da si ostavio vjerenicu zbog nje odjeknula je velikom brzinom. Kakav si kad se zaljubiš?

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najljepša djevojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vrijedna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri kćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava djevojka za mene i jedina koja može da me smiri.

Kako se tvoja djevojka Bojana osjeća povodom toga da postaje tetka Bogdaninom sinu?

- Pa ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Vjerujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo.


A da li ti sebe vidiš kao oca u neko skorije vrijeme, budući da već obilaziš bebi-prodavnice, pa ti se možda svidjelo?

- Dijete nije mala stvar. Mnogo volim djecu i jedva čekam da postanem otac. Samo, za to treba biti ozbiljan i tu greške ne smiju da se dese.

Kakvo iznenađenje ćeš prirediti Veljku kad postane otac?

- Što se iznenađenja tiče, ne smijem da ti kažem zato što onda neće biti iznenađenje (smijeh). Ali će svakako biti vrhunsko. Dočekaćemo malo Željka kako treba.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.