x

Mirko Šijan se pobio na žurki: Branio sestru svoje djevojke, pa zaradio modrice! Bojana plakala i molila!

Mirko Šijan pobio se u srijedu na jednoj žurki u Novom Sadu zbog Nataše Rodić, sestre njegove djevojke Bojane. Kako saznajemo, sin Goce Božinovske sukobio se s poznanikom i na kraju je izvukao deblji kralj.

Naime, rođendanska zabava je bila vesela, sve je bilo u redu, dok Nataša nije počela da provocira jednog dečka, koji je došao s djevojkom.

On ju je u jednom momentu opomenuo da to ne čini, kad je Mirko, koji je bio pod uticajem alkohola, skočio da je brani. Tu je bio još jedan dečko, Šijanov poznanik, kome se unosio u lice, vrijeđao i govorio mu ružne riječi. To je njega iziritiralo pa je Mirka, kako smo saznali od osobe koja je prisustvovala incidentu, udario u glavu.


Nastao je haos, a Mirko je dobio desetak jakih udaraca.

Bojana se uplašila, plakala je i vrištala, u jednom momentu se i umiješala pokušavajući da prekine tuču, ali bezuspješno. Preklinjala je tog dečka da prestane da udara njenog momka. Niko drugi se nije umiješao, a haos je prestao tek kad se taj dečko odvojio od Gocinog sina.


Pozvali smo Mirka da čujemo i njegovu stranu priče, a on je bio iznenađen.

- Ne znam odakle vam to? Da mi nije možda djevojka opet trudna? - ironičan je bio Šijan, pokušavajući da skrene temu, ali smo mu mi rekli da smo za incident saznali od osobe koja mu je prisustvovala.

- Neka vam objasni sve taj ko vam je to prenio. Nemam više šta da komentarišem, doviđenja - rekao nam je Mirko.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.