x

art tile

Mirnes Hodžić napustio Belgiju i vratio se u BiH: Otvorio građevinsku firmu, radovi majstora pomjeraju granice!

U moru primjera gdje bh. državljani mahom odlaze iz zemlje, nekolicina njih se po stečenom znanju vraća svojim korijenima. Jedan od njih je i Mirnes Hodžić, koji se po povratku u BiH odlučio na hrabar potez i otvorio firmu "ART TILE", koja danas broji 10 zaposlenih. 

Odlazak iz države nije lahak. Ostavlja se domovina, sve ono za što si emotivno vezan. Kada je sada 35-godišnji Mirnes Hodžić nakon završene Srednje mašinske škole napustio BiH i otišao u Belgiju, gdje je usavršio zanat, shvatio je da bi svojim državljanima mogao predstaviti radove koji nisu svakodnevnica i uređivati njihove domove, poslovne prostore, drugačije od uobičajenog. 


Tako je pri povratku u BiH otvorio firmu "ART TILE". Ista se bavi završnim radovima u građevinarstvu, a ponajviše keramikom. Brzo je postala jedna od uspješnijih, a sve zahvaljujući originalnom radu i idejama koje vašem prostoru daju drugu dimenziju. 


Znanje i predanost su bez sumnje ključni za uspjeh firme "ART TILE". Svakodnevno prate, komuniciraju i odgovaraju na zahtjeve klijenata i dinamičnog okruženja. Ovaj tim čine posvećene, edukovane, pouzdane oosbe koje doprinose međusobnom rastu i razvoju kompanije. 


Trenutni projekat ove firme je izgradnja stambene zgrade na Čobaniji, te izgradnja zgrade na Ilidži kod Fijakera. Vrijedi spomenuti i projekte koji su uspješno odrađeni od strane ove firme: Cineplexx Marijin Dvor, Hotel Bristol, Restoran i hotel Rotana. 


Dobar glas se daleko čuje pa ne čudi što je potražnja za radovima firme "ART TILE" velika. Stoga su tu i projekti koji se namjeravaju realizirati u narednom periodu, a to su završni građevinarski radovi na zgradama na Bjelašnici, na Skenderiji kod Vinoteke i u Nedžarićima.

Ekipa Ekskluzive kroz fotografije donosi vrhunski odrađen posao firme "ART TILE", koja se nalazi na adresi Senada Čolića 76. - Novi Grad Sarajevo.

Kontakt telefon: 061 900 848

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.